- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Teljesen egyetértek veled, amit írtál. Most vettünk faterom szülinapjára egy 3850-es HIS kártyát, hogy a COD4-et szépen futtathassa végre. Nincs nagy monitora, ezért egy 1280*1024-et kell csak teljesítenie. Minden csőmaxon, a tesztelésnél Multiban hozta a 70-80 FPS átlagot, ami a 8.6-os driver után kb. 100-110-re ment fel (85 alá sose ment). Azért ez a kis "apróság" cseppet sem elhanyagolható szempont!
Sokat szidták régebben az Ati driverírókat, de azt el kell ismerni, nagyon összakapták magukat.
Az is szóba jött, hogy egy GTX280-as chip legyártása kábé ugyanannyiba kerül, mint egy HD4xxx sorozaté. Ez nem igaz, mivel nagyobb magméretben dologzik az új GTX, és sokkal több tranyó van benne, olyan nagyon emiatt az árból sem fognak tudni engedni, nem úgy, mint az új Ati kártyákból (talán majd 55 nm-en). Szidják viszont a Radeonok hűtését az új szériában, de eddig csak a referencia hűtőket láthattuk, lesz itt még IceQ hűtős is...ennyi.
-
rocket
nagyúr
Nekem aztan nincs miert savanyu legyen, ma is tobb mint egy orat mazsolaztam a HD4850 kartyak osszevalogatasaval bundleval egyutt, hogy legyen majd jovoheten egy normalis kezdo hozzaszolas a kartyak topicjaban
Nem en hozakodtam elo a driverekkel.
1 evebe kerult az ATi-nak mire kiadott egy normalis teljesitmenyu drivert az R6xx szeriahoz, mire ez bekovetkezett mar az RV770-hez varjuk a csoda drivert, bar jelen esetben azert csoda nem kell
Semmi olyat nem irtam a 9800GTX+ egy uber kartya lesz, csak arrol beszeltem, hogy elohuztak farzsebbol egy kartyat ami tokeletesen beleillik a kepbe, ha megjelenik hamarosan, valoban 55nm GPU-ra epul es 230$ korul lesz, vagy megolcsobb, mert addigra eshet meg a HD4850 ara.
Direkt ugy irtam "ha bekovetkezik", pl. az ATi eseteben a HD3870 kapcsan az ar csokkenesek leragadtak az igeretek szintjen nagyon sokaig, es nem lehetetlen most is se minden reszlete igaz a tortenetnek, es jonnek majd a atmatricazott 9800GTX-ek 65nm GPU-val.En mar nem tudom csak framek szemszogebol nezni a torteneseket, uzletileg is erdekelnek a tortenesek, valamibol az AMD-nek megkell elnie, es felallnia a padlorol, igy tovabb latok mint a 22 meg a 34 frame, driverek, es a tobbi
-
rocket
nagyúr
"Most te komolyan a 9800GTX+ mellett kampányolsz? Nyilván nagyon tartalmas fejlesztés egy OC változat, amire bármilyen videokártya képes. Tényleg nem kerülhetett sokba, mert itthon a Rivatunerrel ugyanazt megcsinálom 0 azaz nulla forintért. Arról inkább ne is beszéljünk, hogyha a 4850 így viszonyul a gtx-hez, akkor a 4870-re mit válaszolnak? 9800GTX++? Totálisan az innovíció és az újítás ellen beszélsz. Az Intel is kb erre volt képest a P4-es időszakban."
Nem kampanyolok, leirtam amit gondolok a tortenesek alapjan.
Nem csak egy tuningolt 9800GTX a + verzio, 55nm GPU lesz rajta a pletykak szerint, hogy ez mikor valosul meg az majd kiderul.
Nem en beszelek az innovacio ellen, hanem az NV anelkul is kepes lesz hamarosan a valaszra, egy sokadik borlehuzassal, apropenz raforditassaval."2. a 4850-nek olcsóbb az előállítása"
GPU-t nezzuk akkor a 55nm-es G92 hasonlo meretunek tunik a kepek alapjan mint az RV770, kihozatali aranyt egyik esetben se tudjuk, osszesegeben valoban olcsobb lehet a HD4850 mert egyszerubb a nyak, es hutes nelkul aruljak ugye
"3. hamarosan jönnek azok a játákok pl BF3 és társaik, illetve az UT3-motoros gémek is vmennyire ide sorolhatóak, melyek kifejezetten kedvelik az ATI-architektúrát. És akkor még nem beszéltünk a Dx10.1-ről, amit ugyan az AC nem tudott keresztülvinni, de ha majd tömegesen kezdik el használni, az nV tehetetlen lesz."
Inkabb nem csatlakoznek az egyhaz hivoihez, majd meglatjuk igy lesz-e, 50% esely mindenestre megvan ra, igy nem vallalt tul nagy rizikot hitterito forum tarsunk a BF3 kapcsan
Mint mar leirtam az ATi abban bizhat most, hogy megjelent a GT200, az NV altal penzelt jatekfejlesztok is a magas ALU:TEX aranyra szavaznak, es akkor az osszel-telen megjeleno jatekokban mar kijohet a RV770 ereje a G92-vel szemben, persze lehet addigra mar megint fordul a kocka, es lesz az NV-nek GT200 alapjaira helyezett kozepkategorias GPU-ja, bar pletykak szerint 2009 elso negyedeveig marad a G92/G94/G96, ha igaz akkor valoszinuleg a G92 utan a masik ketto is atkerul 55nm-re.
-
Számomra az lenne logikus, hogy az alacsonyabb csíkszélességre váltással az nVidia is sietne, hiszen a GT200 1,4 millió tranyója ezt erősen indokolja gyártási költségek miatt és fogyazstás miatt is.
Ha jól gondolkodom, akkor az nVidia felzárkózása tovább fog folytatódni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest