- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunter2006
tag
válasz
VaniliásRönk #396 üzenetére
Ja-ja ekkora egy f@szt... fel sem tunik neki hogy a 9600 veri mind a ket ketmagos "csucskarit" 2048ba, legalabb ne kommentalta volna
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #373 üzenetére
Én egy vitát egyszer már lezártam vele, de én is úgy látom hogy a helyzet nem változott, ő már ilyen kötekedős sajnos. Pedig senki nem bántja. Az meg egyértelmű hogy NV őrült, abszolút nem tolerál ATI által felmutatott eredményeket, stb...
-
chevrolet21
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #254 üzenetére
Nem értem miért.Egyáltalán nem olyan meggyőző ez a 4850......
A testet ahogy néztem 15%al erősebb a 8800Gt-nél.
Ezt az én 8800GT GOLDEN SAMPLEM le is faragja.
PEdig egy jó fél éves fejlesztés.
Az atinak két generáció kellett ahhoz h a 8800GT-t lenyomja(??)a 3870nek nem ment a 4850 kínkeservesen megveri -
rocket
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #129 üzenetére
RV770 R&D koltsegeihez kepest ertettem az apropenzt, optikai shrink nem tulzottan koltseges dolog, es nagyon ugytunik csak ennyirol van szo, nem valtozattak semmin.
-
marcias
őstag
válasz
VaniliásRönk #108 üzenetére
Ha figyelembe vesszük a 3870 X2 szép skálázódását a játékokban, és ezt vesszük alapul a 4870 X2 megítélésénél, akkor nyugodtan mondhatjuk hogy +50-90 (100)% pluszt várhatunk, ami azért nem piskóta
Más: az Ati mikor tervez váltani alacsonyabb csíkszélességre? Mert ha jól tudom, legalább az X1950pro óta mindig alacsonyabb nm-en gyártották a gpu-kat, most meg beéri az nV? Az RV770 várható mondjuk 45nm-en?
-
rocket
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #104 üzenetére
Azert nem emlitik mert nincs kulon magasabb shader clock, legalabbis az NDA lejarta ota eddig nem utalt ra semmi, hogy lenne.
Egyelore csak a referencia "hutovel" szerelt kartyak vannak amik kaphatok, es az ASUS 1GB-os HD4850 kartyajat leszamitva mas hutovel szerelt kartyarol nem kerult meg ki info, HIS-nel is csak a referencia van, pedig anno mar a RV670 megjelenese elott par nappal kint voltak a HIS es Powercolor nem referencia hutovel szerelt kartyak a weboldalaikon, lehet most kesobb jonnek majd. -
rocket
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #101 üzenetére
Csak nehogy ez is egy varosi legenda szintjen ragadjon le, az biztos egyelore nem sok minden mutatja azt, hogy barmilyen hatalmas lehetoseg benne maradt az 55nm RV770-ben orajel szinten, persze meg azert megkell varni amig hutovel is kijonnek a kartyak, es akkor latjuk majd mire kepes a GPU orajel szinten, es kiderul vannak-e tartalekok
Ne keverjuk most ide a GT200-zat, az egy R600 lett, annyi kulonbseg azert van ami nem elhanyagolhato, hogy az ATi-nak nincs fel eve sajat G80 GPU-ja a piacon ellene.
-
rocket
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #97 üzenetére
Egyelore nem latszik barhova tudnanak lepni, a gyari "huto" alkalmatlan tuningra, HD4870 meg nem jott meg ki, igy nem tudni milyen tartalekok rejtoznek meg a coreban.
Itt megrancigaltak a ket kartyat, HD4850-nel 625/1986-rol 690/2176-ig tudtak tuningolni, mig a 9800GTX+ 55nm G92-vel 740/1836/2200-rol 855/2200/2550-ig tuningoltak, ami nem keves, igaz ezek a 9800GTX+ kartya samplek, lehetnek cherry picked verziok, majd kiderul, mindenestre az optimizmusom az ATi feltamadasaval kapcsolatban uzletileg alabbhagyott tegnap ota, abban bizhatnak egyszer csak bekoszont a magas ALU:TEX aranyu jatekok korszaka
-
válasz
VaniliásRönk #24 üzenetére
És lehet venni hűtőket, amik halkak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest