- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taranti
senior tag
válasz
Stauffenberg #17 üzenetére
Na ez az, ezért járok utána. Ideális lenne egy "akármilyen" tablet mikro/mini hdmi-vel + a kábel persze, ez így vállalható többletköltség.
Szerk: elsőre ezt találtam, nem reménytelen tehát... [link]
-
Taranti
senior tag
válasz
Stauffenberg #13 üzenetére
Nah, köszi!
Utánajárok, milyen kábelek/csatlakozások kellenek, illetve mennyi pluszköltség. -
Taranti
senior tag
Engem az zavar ezekben a gépekben, hogy én gyakran "filmezek" focimeccseket (alacsonyabb osztályok, félamatőr szint) későbbi elemzés/oktatás céljából. Viszont a kicsi kijelző miatt néha nem azt filmezem, amit szeretnék, mert egyszerűen lemaradok a labda vagy a játékosok mozgásáról. Az 5"-os okostelefon kijelzője már rendben volna, csak ott a képminőség+zoom ugyebár...
Viszont erre a szintre még az ilyen gépek ára is kissé határeset, nem még a drágábbak (ugyanakkora kijelzővel). Pont azon álmodoztam egy nap, hogy az ilyen kijelzőket kivezetni egy 6-7" tabletre, miközben a tripodon igazgatom a kamerát nekem ideális lenne, de ilyent még nem láttam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest