Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taranti
senior tag
Engem az zavar ezekben a gépekben, hogy én gyakran "filmezek" focimeccseket (alacsonyabb osztályok, félamatőr szint) későbbi elemzés/oktatás céljából. Viszont a kicsi kijelző miatt néha nem azt filmezem, amit szeretnék, mert egyszerűen lemaradok a labda vagy a játékosok mozgásáról. Az 5"-os okostelefon kijelzője már rendben volna, csak ott a képminőség+zoom ugyebár...
Viszont erre a szintre még az ilyen gépek ára is kissé határeset, nem még a drágábbak (ugyanakkora kijelzővel). Pont azon álmodoztam egy nap, hogy az ilyen kijelzőket kivezetni egy 6-7" tabletre, miközben a tripodon igazgatom a kamerát nekem ideális lenne, de ilyent még nem láttam...

Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- Sony A7 IV váz
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest