Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Taranti senior tag Engem az zavar ezekben a gépekben, hogy én gyakran "filmezek" focimeccseket (alacsonyabb osztályok, félamatőr szint) későbbi elemzés/oktatás céljából. Viszont a kicsi kijelző miatt néha nem azt filmezem, amit szeretnék, mert egyszerűen lemaradok a labda vagy a játékosok mozgásáról. Az 5"-os okostelefon kijelzője már rendben volna, csak ott a képminőség+zoom ugyebár... Viszont erre a szintre még az ilyen gépek ára is kissé határeset, nem még a drágábbak (ugyanakkora kijelzővel). Pont azon álmodoztam egy nap, hogy az ilyen kijelzőket kivezetni egy 6-7" tabletre, miközben a tripodon igazgatom a kamerát nekem ideális lenne, de ilyent még nem láttam...  
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő