- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
KOre
tag
Némi kiegészítés:
Home (Otthonunk) 2009 1080p film közben le esett az állunk az öregemmel, nagyon ajánlom mindenkinek..
- ghost : Eddig elkerülte a figyelmemet a dolog, de mostmár látom, ha teljesen fekete képet kimerevítek akkor a menu és egyéb dolgok bizony ott vannak a panel on, de ezek aztán pár perc teljes képes film, tv futtatása után eltünnek.
Így kicsit átértékelem a bejáratás, és az odafigyelést. -
KOre
tag
Két napja boldog tulajdonosa vagyok egy p46g20 készüléknek, gondoltam megosztom az első benyomásokat hátha hasznát veszi valaki. :
Először is sokat gondolkodtam hogy plazma vagy lcd, sokáig az lcd felé húztam mert játszani is szerettem volna rajta. Valamint a 37,42 inch es kategóriában.. De aztán mégis ez mellett döntöttem, és semilyen tekintetben nem bántam meg.
- a méret : kb 2.5 m ről nézem a tévét és meg kell mondjam hogy HD esetén talán még túl nagy is a távolság, viszont SD (analóg, ettől nagyon tartottam ) esetén sem bizonyúlt túl nagynak a tévé. Mivel a 42 es 1100, a 46os 1300 euró volt, ezért választottam a nagyobbat és abszolút jó döntésnek bizonyult. Anyám pakolás közben egész végig azt szajkózta hogy minek ekkora tévé egy ekkora szobába, egészen addig még be nem kapcsoltam, aztán inkább azt szajkózta hogy itt fog tévézni
- hd rady, full HD: mesés, egyszerűen fantasztikus élmény, gyönyörű a kép, nem túl élés, szépek a színek... bla bla . Nincs mit ecsetelni erről a szól ez a tv.
- sd(analóg): azt hittem nézhetetlen lesz, és már vehetem is a szatelitot. Szerencsére tévedtem , sőt egyes SD adások kifejezetten jól néznek ki. Nagyszerűen skáláz.
- ablak, tükröződés : az ablakom bal oldalt van a tévéhez képest, ami egyeltalán nem zavaró és nem igazán tükröződik ha szemből nézem a tévét, viszont ha a tv nek jobb oldaláról nézem akkor már zavaró. Ennek ellenére én szinte teljesen sötétben tévézem, ezt szoktam meg.
- fekete: a feketéje kiváló (nem igazán láttam még jobbat), de azért nem tökéletes(maximalista vagyok). Egy biztos, ha ezzel sem vagyok tökéletesen megelégedve akkor az LCD nél elég szomorú lettem volna
. Amikor áthúzom a mediaplayer ablakot a monitorról a tévére azért látszik a különbség: szürkéből fekete lesz, pedig MVA panelos monitorom van.
- játék: mint mondottam, én elég sokat játszom és hát ugye nem hagyhatom ki hogy ne egy ekkora felületen játszam
. Amit el tudok mondani, hogy az államat keresgéltem mikor beindítottam a GRID et és az ASSASINS CREED 2 t, (ezekben ki lehet kapcsolni a HUD ot). Fantasztikus az élmény, és amit el kell mondjak hogy tartottam attól hogy ekkora felbontást nem bír majd a 8800gt és hát az AC2 ben már döcögött ezért vissza vettem 1280x720 ra és egyeltalán nem vettem észre különbséget, talán az élek kicsit lépcsősebbek lettek, szóval szépen skálázza fel, és hát játéknál talán nem olyan szembetűnő, mindenesetre nekem megfelelni látszik , így ebben a tekintetben is boldog vagyok.
- ghost,beégés: Igyekszem vigyázni a tévére, de már néztem 1 órán át cool logót, és utána semilyen ghost ot nem láttam, ennek ellenére azért továbra is odafigyelek (teljes képernyőre nagyítom a filmeket, játékokat is inkább HUD nélkül fogom játszani ha lehet, ha nem akkor majd igyekszem szüneteket tartani ami alatt járatok valami mást a tévén). Lényeg, hogy talán ettől tartottam a legjobban mikor plazmára adtam a fejem, és kicsit én is úgyérzem hogy fel van fújva a dolog.
- bejáratás: Semelyik hivatalos fórumon nem támasztották alá hogy tényleg járatni kellene a készüléket, úgy gondolom ennek ellenére van azért a dolognak valóság alapja, viszont nem fogok 200-500 órát járatással tölteni, igyekszem odafigyelni a dolgokra, remélem ennyi elég lesz, hogy megóvjam a tévét.
- egyéb ficsöröket még nagyon tesztelgettem, annyira nem is lényegesek nekem, de azért majd sortkerítek rá.
- fekete leves: egészen hangosan ciripel a panel, minél (erősebb) fehérebb a kép rajta annál hangosabb. Ez dolby hangzás mellett nem hallható, viszont sima tv zés mellett igen, igaz ehez is hozzá szokott a fülem viszont reggel mikor bekacsoltam ismét zavarónak tünt, de hát semmi sem lehet tökéletes, azt hiszem ennyivel meg tudok barátkozni..
-alapjában véve elégedett vagyok, és nem csak azért hogy magamat igazoljam amiért ezt a tévét választottam.
Álltalába sokat segít rajtam vásárlás előtt a PH, remélem nekem is sikerül, sikerült valakinek némi támpontot adni.. A szétszórtságért és a helyesírás hiányáért elnézést..
-
KOre
tag
Hali!
Ilyen tv t szeretnék venni, tudna e nekem valaki segíteni abban, hogy Szegeden melyik üzletben találhatom meg ezt a tv t ,viszonlag jó árban?
köszi,
üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest