- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomzero
csendes tag
válasz
Dollface #574 üzenetére
Még mindig látszódik a logo, de jóval halványabban mint akkor.
Azóta viszont nem sokat ment a tv, tehát még mindig remélem, hogy el fog múlni teljesen.
Nem tudom egyáltalán mi lenne a jó, ha sokat járatnám, vagy keveset, vagy nagy kontraszttal vagy inkább kevéssel.
Az a véleményem, ha valaki sokat tv-zik, akkor szerintem nem lehet ezt elkerülni, vagy azt nem értem, hogy én hol ronthattam el...
Ahogy észrevettem pl. az rtlklub mindig cserélgeti a logo helyét, de az m1-en mindig ugyanott van. Nálam egyértelmüen látszódik a hd és az élő felirat is,úgyhogy kb. 15-20x 90 percről van szó, ami sztem elég kevésEttől függetlenül a tv szuper, baromi szép képe van és nálam az a ciripelő hang sem jelentkezik, mint másoknál.
-
mate01
csendes tag
-
mate01
csendes tag
válasz
Dollface #574 üzenetére
Helló!
Filmeket is 50Hz-en nézed? Játékoknál biztos jó a magas képfrissítési érték, illetve a folyamatos mozgás, de egy filmet szerintem élvezhetetlenné tesz. 24p megjelenítést tud a tv, és úgy tényleg olyan a film, mint a moziban. Párom szerint bekapcsolt frame creation-nel "túl jó a kép".
Gondolom a 24 képkockás megjelenítés úgy működik, hogy mondjuk 100 kockát jelenít meg a tv másodpercenként, de csak 4 kockánként vált képet. Így nem folyik ki az ember szeme.
Elképesztő homogén a képe a tvnek, teljes fehér vagy szürke képnél teljesen azonos a fényerő mindenhol. Szellemképet ezekben az állapotokban sem láttam, pedig néztem vele meccset, meg az rtl logó is mindig ugyanott van. Sőt, kikapcsolt oldalsávval nézem a 4:3-as adást és állítólag az sem tesz jót neki, de semmit nem vettem észre.
Garancia ügyben én is beszéltem a központtal, a kis szürke garanciafüzet 4-5 oldalát kell elküldeni nekik (persze én lefényképeztem a füzetet elölről). Sajna elfelejtették lebélyegezni, így mehetek be a boltba.
üdv.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged