- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomzero
csendes tag
válasz
Dollface #574 üzenetére
Még mindig látszódik a logo, de jóval halványabban mint akkor.
Azóta viszont nem sokat ment a tv, tehát még mindig remélem, hogy el fog múlni teljesen.
Nem tudom egyáltalán mi lenne a jó, ha sokat járatnám, vagy keveset, vagy nagy kontraszttal vagy inkább kevéssel.
Az a véleményem, ha valaki sokat tv-zik, akkor szerintem nem lehet ezt elkerülni, vagy azt nem értem, hogy én hol ronthattam el...
Ahogy észrevettem pl. az rtlklub mindig cserélgeti a logo helyét, de az m1-en mindig ugyanott van. Nálam egyértelmüen látszódik a hd és az élő felirat is,úgyhogy kb. 15-20x 90 percről van szó, ami sztem elég kevésEttől függetlenül a tv szuper, baromi szép képe van és nálam az a ciripelő hang sem jelentkezik, mint másoknál.
-
tomzero
csendes tag
Sziasztok,
nekem is G20-as plazmám van, a foci vb elött vettem...
Tegnap vettem észre, hogy az "m1 hd élő" logó, bizony, ha halványan is, de látszódik a sarokban, főleg szürke,kék háttérnél...
Pedig csak az esti meccseket néztem itthon és ráadásul a hd élő felirat csak a meccsek alatt van, szóval egyáltalán nem sok időtartamról van/volt szó.
Szerintetek elmúlik ez magától, vagy már így marad?Más, van olyan aki megkapta már az 5 éves gari papírt, amit elméletileg kiküldenek? Mert én már elküldtem mindenhová mindent és nem kaptam még meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest