Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celeborn
tag
válasz
AlienSub
üzenetére
Helló!
Igen, ez a hol gyártották kérdés, már korábban is felmerült egy TFT monitor kapcsán, és ott mondjuk konkrétan ez problémákat is okozott. Az enyémet egyébként a cseheknél gyártották, és abszolút mások a benyomásaim, mint neked. Holnap jönnek egyébként érte (futár), azt mondták bevizsgálják. Hát, ha bevizsgálják, és azt mondják, hogy ez így jó, akkor visszakérem az árát és veszek mást. Korábban egy full HD LCD TV volt a nappaliban (nem éppen csúcskategóriás) és annak sokkal szebbek voltak a színei. Őszintén szólva semmi előrelépést nem tapsztaltam az előző TV-hez képest. A másik viszonyítási alapom pedig a monitorom, aminek a képességei így festenek: [link]
Ehhez képest pedig megint csak csalódás a színvilág.
Úgyhogy nem tudom... stresszel a dolog rendesen. Kiadtunk nem kevés pénzt és nem vagyok elragadtatva. Néztünk rajta HD filmet is a hétvégén, ami szép volt, ok, de azért az áll leesés elmaradt, pedig mások azt írják itt, hogy döbbenet, meg tátva maradt a szájuk... Főleg, hogy most meg a jégkorszak 3-ba néztem bele (HD), és abban azért elvileg szép élénk színeket rendereltek, de abszolút nem jöttek ki a TV-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- BestBuy topik
- Vicces képek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Építő/felújító topik
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest