- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nokia X30 - a frissesség ígérete
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celeborn
tag
válasz
AlienSub #693 üzenetére
Helló!
Igen, ez a hol gyártották kérdés, már korábban is felmerült egy TFT monitor kapcsán, és ott mondjuk konkrétan ez problémákat is okozott. Az enyémet egyébként a cseheknél gyártották, és abszolút mások a benyomásaim, mint neked. Holnap jönnek egyébként érte (futár), azt mondták bevizsgálják. Hát, ha bevizsgálják, és azt mondják, hogy ez így jó, akkor visszakérem az árát és veszek mást. Korábban egy full HD LCD TV volt a nappaliban (nem éppen csúcskategóriás) és annak sokkal szebbek voltak a színei. Őszintén szólva semmi előrelépést nem tapsztaltam az előző TV-hez képest. A másik viszonyítási alapom pedig a monitorom, aminek a képességei így festenek: [link]
Ehhez képest pedig megint csak csalódás a színvilág.
Úgyhogy nem tudom... stresszel a dolog rendesen. Kiadtunk nem kevés pénzt és nem vagyok elragadtatva. Néztünk rajta HD filmet is a hétvégén, ami szép volt, ok, de azért az áll leesés elmaradt, pedig mások azt írják itt, hogy döbbenet, meg tátva maradt a szájuk... Főleg, hogy most meg a jégkorszak 3-ba néztem bele (HD), és abban azért elvileg szép élénk színeket rendereltek, de abszolút nem jöttek ki a TV-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest