Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somansky
aktív tag
válasz
Celeborn
üzenetére
Ez így igaz. Olvastam valahol, hogy érdemes, a szürke szín hagyni még ha ront is az esztétikán. Mert a beégés veszélye így is fennáll.
Apropó tegnap megvettem a 42G20-amat én is a Euronicsban szintén 5 év garival.. A tv adásoknál valóban fakóbban a színek, mint a CRT-men volt, de HD filmeknél már minden űber király
A kis 55Cm-es Samsungom után ez a 106cm tiszta mozihatás. 
A zúgást én is hallom, de csak ha a tv mögé hajolok és ha totál csend van is kb. fél méterre a készüléktől. Engem nem zavar. A CRT-nek is volt egy enyhe hangja.Még van pár dolog, amit be kell lőnöm a HD filmeknél és jöhet a teszt és a bejáratási időszak.
A laptopomról (Dell, ATI 5470-es) próbáltam AVATAR-ozni, de még az sem tökéletes. Az overscant kell még belőnöm, mivel van egy kis fekete keretem és a hangra kellene rájönnöm miért nem szól a tévé... Esetleg a HDMI kábel lehet régi? Vagy plusz beállítás? Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Prezentációs Rendszer - Crestron 4K DigitalMedia Presentation System 350-C Series-3 with Streaming
- Vivtek D5380U-WNL - 5000 Ansis projektor - Full HD 3D - Nagy fényerejű projektor - WUXGA -
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Logitech Astro A50 (gen5)
- Garanciás LG OLED 65C3 (164cm) TV/4K 120Hz/Evo/ Dolby Vision/HDR10/beszámítás van
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A kis 55Cm-es Samsungom után ez a 106cm tiszta mozihatás.