Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugi, én is kimondom hogy világosban észrevehető a vibrálása, amúgy nem nagyon zavaró és megszokható egy idő után. Amúgy szeretem a vibrálását is, az olyan CRT utódhangulat...
Sötétben persze nem lehet észrevenni.
Habár kb. 3 éves Pana plazmám van, így a mostanira nem tudok nyilatkozni, sok minden változik. De kritizálom a jelenlegi távirányítóra, miért rakták vissza a fos gumigombokat?
Nekem nagyon bejött a mikrókapcsolós műanyag gombok, gondolom kispórolták megint.
Ui.: Foszforlag? Hát igen az bizony nagyon gáz, de mostanában csak TV adást és fullHD Blu-ray és MKV filmeket nézek, a játék szórakozást kihagytam már évek óta a kényelmetlen beviteli környezet miatt (félszoba).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vallás
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- Proxmox VE
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest