- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
k1csi
senior tag
Vakunál nincs értelme, a Canon nálam is ilyenkor fix ISO400-ra áll be (mondjuk ennél lehetne okosabb is), viszont ha nem használsz vakut akkor belövöd a záridőt (mert egy min érték kell) a rekeszt mert valamennyi mélységélesség is kell és elkezdesz fénymérőt játszani az ISO miatt.
Én meg már túl öreg is vagyok meg lassú is fénymérőnek...A korrekció az lehet tényleg több helyen nincs megoldva mert filmes világból érkezve ugye nem triviális minek kell manuális módban korrekció...
-
k1csi
senior tag
Nem úgy van, hogy az 5 tengelyes Oly stabi az elég jól kezeli a jello-t is az a korábbi Oly stabikra volt jellemző?
Egyébként a jello inkább az értelmetlen rángatásra meg jó nagy svenkre jellemző, ha kiszedi a kismértékű remegést (amitől még nem biztos, hogy szétesik a kép) én kapcsolhatón mindenféleképpen meghagynám.
Persze nyilván nincs ráhatásunk azzal, hogy mit gondolunk...MLaca
Ja bocs benéztem (és köszi, hogy javítottál) vsz. azt tudat alatt nem tudtam megemészteni, hogy a HW nem volt végleges, inkább a SW-en szoktak még reszelni.
Egyébként én sem tele tartományban keresek hatékony szenzorstabit sokkal inkább 45mm-ig bezárólag. Ha ott hoznak 3-4 Fé-et absz. versenyképes váz lesz minden kategóriában.
Kiváncsian várom az újabb tesztet (vagy kiegészítést).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest