- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
k1csi
senior tag
Vakunál nincs értelme, a Canon nálam is ilyenkor fix ISO400-ra áll be (mondjuk ennél lehetne okosabb is), viszont ha nem használsz vakut akkor belövöd a záridőt (mert egy min érték kell) a rekeszt mert valamennyi mélységélesség is kell és elkezdesz fénymérőt játszani az ISO miatt.
Én meg már túl öreg is vagyok meg lassú is fénymérőnek...A korrekció az lehet tényleg több helyen nincs megoldva mert filmes világból érkezve ugye nem triviális minek kell manuális módban korrekció...
-
k1csi
senior tag
Nem úgy van, hogy az 5 tengelyes Oly stabi az elég jól kezeli a jello-t is az a korábbi Oly stabikra volt jellemző?
Egyébként a jello inkább az értelmetlen rángatásra meg jó nagy svenkre jellemző, ha kiszedi a kismértékű remegést (amitől még nem biztos, hogy szétesik a kép) én kapcsolhatón mindenféleképpen meghagynám.
Persze nyilván nincs ráhatásunk azzal, hogy mit gondolunk...MLaca
Ja bocs benéztem (és köszi, hogy javítottál) vsz. azt tudat alatt nem tudtam megemészteni, hogy a HW nem volt végleges, inkább a SW-en szoktak még reszelni.
Egyébként én sem tele tartományban keresek hatékony szenzorstabit sokkal inkább 45mm-ig bezárólag. Ha ott hoznak 3-4 Fé-et absz. versenyképes váz lesz minden kategóriában.
Kiváncsian várom az újabb tesztet (vagy kiegészítést).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Asztrofotózás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Warframe
- E-roller topik
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest