- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
madstunt
addikt
Moto E2 is hajtható 600MHz-n de akkor már úgy melegszik mint egy főzőlap a villanysütőn
-
domi007
őstag
Windows Mobile es WinCE alatt ez mar regota megy, pl. az akadozo DivX lejatszast nagyban segitheti egy orajel emeles.
Alapvetoen pontosan ugyanarrol van szo, mint az asztali gepeknel, egy adott sorozatot legyart a gyarto, aztan a tesztpad donti el, melyik milyen kupakot kap. Pl. a mar regi Intel PXA termekcsalad 400-tol 620MHz-ig skalazodott, es ez utobbi orajelet az en HTC Universalom (gyarilag 520 MHz) siman vitte
-
Bling95
őstag
fogadjunk hogy bacsisnak meglenne az 1ghz
-
Integra
titán
hát ez kibaszott gyors....
érthetetlen mit bénázik a palm a hardverrel.. ha a webos egy desire hardverben lenne.... -
8nemesis8
veterán
válasz
vehement69 #2 üzenetére
Az biztos, hogy igaz amiket leírtál, de szerintem is ha nem is 800MHzen akkor legalább 600körül tehették volna.
Sebesség mindig jól jön szerintem. Bár tényleg fontos kérdés, hogy melegedés esetleg és élettartam miként változna. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
vehement69 #2 üzenetére
lehet az a 2-3 százalék akkuidő az alatt a minimum alatt volt, amit meghúztak a tervezés kezdetekor.
Vagy a gyári tesztek alatt csak 5-600 - ig volt stabil.
(Mint pl. a P1 prociknál régen. Ott is a tesztek során derült csak ki hogy ugyan az a proci milyen feliratot kap : 166, 200, 220.) -
hemaka
nagyúr
Értelme van?
-
D@niel
addikt
Nem értem én ezt. Amúgy hány embernek maradt meg 1 hónap, de inkább 1 hét után a Préje? ...
-
vehement69
senior tag
lehet az a 2-3 százalék akkuidő az alatt a minimum alatt volt, amit meghúztak a tervezés kezdetekor. aztán biztos ami biztos, legyen stabil a működés, ha nem kell 800 MHz, csak 500, minek ketyegjen 800-on? ez kihat az élettartamra is, és ami még fontosabb és egy mobilkészüléknél nagyon kellemetlen lehet, a melegedésnek is így kisebb a kockázata.
-
64b0r
aktív tag
Ügyes!
Kiváncsi vagyok, hogyha minden chip bírja a 800 MHz-et, akkor miért 500-zal adták ki?Lehet, hogy pár év, és a mobil is otthon tuningolható lesz, mint a PC-k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Medence topik
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest