- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt már anno is lejátszottuk, nem, a Pixin egyáltalán nem megy az App Catalog.
Az hogy a Préd mit csinál, teljesen független ettől, ne vakíts. A Preware is összeköthető a Cataloggal, de akkor se enged telepíteni a Pixin. A benne lévő homebrew appok meg olyanok is.
Egyébként 1 GHz-et ez nem bír el, 750 MHz-en viszont stabilan pörgethető.
Tim82: Majd ha visszakapod a telefont, tedd fel a Preware-t és abból a FreeTethert, meg lesz oldva ingyen és bérmentve a Wifi tethering
Más:
Pár szót megérdemelt volna szerintem a naptár app is, a Harmattan mellett ennek van az egyik legjobb felhasználói felülete - a harmónika például egy nagyon okos megoldás, ha szünetek vannak az események között. Nomeg zsebből támogatja az összes Google naptárat, nem kell trükközni hogy ne csak a főnaptárat húzza le.
Más2: Szépen összegyűltünk mindhárman, akik ezt a telefont nyúztuk
-
Tim82
félisten
Pedig - elvileg - Magyarországról nem elérhető az AppCatalog. Nekem igazából gyári állapotban is megfelelt, alternatív app-telepítési móddal még nem próbálkoztam (egyrészt kellene egy szabad és nyugis hétvége ehhez, másrészt nekem csak az Opera, a wifi tethering és a natív Facebook-kliens hiányzik és egyik hiánya sem vágott földhöz).
Bocha: gyorsak vagytok, hétfő délután nyomtam Bog kezébe a telefont.
Köszönöm, hogy megemlítettetek.
A telefon valóban Karmától van és nagyon szerethető kis jószág.
A hangszóróval nekem nem rémlik, hogy bármi gond lenne, igaz, soha nem teszteltem külön.
Az akkuideje alapból nem túl nagy szám, nálam általában nem egészen egy napot bír ki (főleg 3G-n való netezés miatt).
A hátlap szerintem hasonló anyagból van, mint a klasszikus Thinkpad borítás. Nehéz leszedni, de nagyon jól védi a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- alza vélemények - tapasztalatok
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Futás, futópályák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest