Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt már anno is lejátszottuk, nem, a Pixin egyáltalán nem megy az App Catalog.
Az hogy a Préd mit csinál, teljesen független ettől, ne vakíts. A Preware is összeköthető a Cataloggal, de akkor se enged telepíteni a Pixin. A benne lévő homebrew appok meg olyanok is.
Egyébként 1 GHz-et ez nem bír el, 750 MHz-en viszont stabilan pörgethető.
Tim82: Majd ha visszakapod a telefont, tedd fel a Preware-t és abból a FreeTethert, meg lesz oldva ingyen és bérmentve a Wifi tethering
Más:
Pár szót megérdemelt volna szerintem a naptár app is, a Harmattan mellett ennek van az egyik legjobb felhasználói felülete - a harmónika például egy nagyon okos megoldás, ha szünetek vannak az események között. Nomeg zsebből támogatja az összes Google naptárat, nem kell trükközni hogy ne csak a főnaptárat húzza le.
Más2: Szépen összegyűltünk mindhárman, akik ezt a telefont nyúztuk
-
Tim82
félisten
Pedig - elvileg - Magyarországról nem elérhető az AppCatalog. Nekem igazából gyári állapotban is megfelelt, alternatív app-telepítési móddal még nem próbálkoztam (egyrészt kellene egy szabad és nyugis hétvége ehhez, másrészt nekem csak az Opera, a wifi tethering és a natív Facebook-kliens hiányzik és egyik hiánya sem vágott földhöz).
Bocha: gyorsak vagytok, hétfő délután nyomtam Bog kezébe a telefont.
Köszönöm, hogy megemlítettetek.
A telefon valóban Karmától van és nagyon szerethető kis jószág.
A hangszóróval nekem nem rémlik, hogy bármi gond lenne, igaz, soha nem teszteltem külön.
Az akkuideje alapból nem túl nagy szám, nálam általában nem egészen egy napot bír ki (főleg 3G-n való netezés miatt).
A hátlap szerintem hasonló anyagból van, mint a klasszikus Thinkpad borítás. Nehéz leszedni, de nagyon jól védi a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olvasói készüléket tesztelünk, méghozzá a már megszűnt Palm gyártó 2010-es középkategóriás okostelefonját. Nálunk sosem volt kapható, amit sajnálunk.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest