- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termi92
tag
válasz
LamerGyuri #18 üzenetére
Kedves LamerGyuri... gondolom te minden tudás birtokában szüllettél, és már 5 évesen tökéletesen értettél mindenhez, sose kellett semmit se megtanulnod. Eddig több laptopot és gépet is takarítottam ki ismerőseim köréből (egyikből sem maradt ki egy csavart sem, vagy bármely alkatrész visszakötése). Azt hiszem az írásban nem szerepelt hogy vállalok ilyen jellegű munkát. Ez a saját gépem, és nem láttam értelmét mind a 30 csavar vissza szerelését több okból is (egyrészt ha a processzor nem működik kevesebb a munka vele ha újra szét kell szednem, másrészt a gép így sem esik szét). A touchpad visszakötése pedig szándékosan maradt ki, mivel nem használom. Sajnálom ha neked ettől már valaki szakbarbár, hogy tanul. (csak az nem hibázik aki nem csinál semmit)...
Másrészt ha téged zavarnak a halott gépek akkor ne vállald el a javításukat, és a probléma elhárítva. -
Termi92
tag
(#1) pmheros
Venti sebességét nem tudtam mérni (se aida, se speed-fan, se az msi afterburner nem jelezte ki rendesen a sebességét). Hangosabbnak nem lett hangosabb.(#2) gbal65
Üzemidőt nem néztem, de gondolom az negatív irányba változott.(#3) Tigerclaw
A TDP növekedéstől nem féltem, mivel ugyanezzel az alaplappal kapható ugyanez a gép, szintén ezzel a 970-es procival.(#7) sagit
Igen, ugyanaz ez a tervem az SSD résszel.
Amikor én kerestem procit Ebay-en még nem volt fent ez a hírdetés, de a 30k az a szálítással és vám-al együtt volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest