- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
addikt
Gondolkodtam közben, hogy mi lenne jobb megoldás az övre fűzős toknál...
Táskába nem rakom, nem akarom keresgetni. A hátizsákom pántján van zseb, de a hátizsák meg nincs nálam mindig.
Zsebbe nem rakom, mert kényelmetlen, és nem mellesleg drága mulatság, ha rosszul helyezkedik, amikor leülök - térdig lógó seggű gatyában gyaníthatóan nincs ilyen gond, de azt meg hordjanak azok a csirigli kisgyerekek, akik nem érzik cikinek, ha kiröhögöm őket (általában hangosan, mert tényleg viccesek).
Akkor kézbe fogva viszem mindenhova... igen, ez lesz a megoldás. Legalább tudom hallgatni mindenhol a 128bites mp3-akat - természetesen füles nélkül.Viccet félretéve: A BB9860 övtokja elforgatható, kényelmes és a készülék felismeri, hogy benne van-e a tokban, vagy épp kiveszem (profilokban állítható, hogy mi történjen ilyenkor az értesítésekkel, ill. oldja a képernyőzárat), a füles zsinórjának van kivezetése. Ha ráhúzom a pólót, nem is látszik a cucc.
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
törölt tag
Öööö... hát hacsak nem újítanak vele igazán nagyot (pl. képes a mozgás/súrlódás energiáját is felhasználni), akkor a sima tápegységek még mindig vonzóbbak. pl. ezek itt)
Bár ami igazán tetszene, az a napelemmel töltődő telefon, így az utcán csak lóbálnom kellene -
-igu-
addikt
Én bezzeg nem tartom cikinek.
Ki dönti el, hogy egy hasznos cuccot ciki-e használni?
A divat?
A megmondóemberek?
Lesz.rom.Az ötletet viszont értékelem, manapság már az egynapos akkuidőnek is örülhet az ember...
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Annyi baj van ezzel, hogy manapság ciki. Mikori a szabadalmi bejegyzés?
<< Heimdal >>
-
tjb007
nagyúr
A holster ≠ övtáska.
A holster szó jelentése annak aki ismeri az angol nyelvet ismert, a telekom világában viszont a merev, műanyagból vagy bőrből készült övre csíptethető tokokat jelenti amibe felülről kell belecsúsztatni a telefont (esetleg szemből bepattintani).
A RIM régebben minden telefonja mellé adott ilyent (mennyire is szerettem én is amikor még 7290 -et használtam), manapság már mellőzni.Amúgy meg nincs ebben semmi újdonság, eddig is léteztek ilyen akkumulátor kabátok (amikből Dunát lehetne rekeszteni), annyi az újítás, hogy ők raknának rá egy övcsipeszt is.
-
kisskerko
tag
Tesó Kódex 26. törvény:
Hacsak nincs gyereke, egy tesó nem viseli a mobiltelefonját az övére csíptetve.Szerk.: Ja, bocs, kanadaiak...
[ Szerkesztve ]
Ki vagy te, csodálatos férfiú, hogy tüzet tudsz gyújtani kova és öngyújtó nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automobilista 2
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Kuponkunyeráló
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó