- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
Nem, nem vicceltem.
Az előlapi kamerára szerintem semmi szükség, mert mindig gyengébb lesz, mint a főkamera, feleslegesen foglalja az előlapon a helyet.
Aki elengedhetetlen vágyat érez, hogy magát fotózza, az meg tudja oldani hátlapival is jobb minőségben, pláne, ha úgy mint itt, szintén van kijelző.
A videótelefonálást, facetimeot... sosem értettem. Mivel eltartod magadtól a telefont, mindenki hallja, miről megy a diskurzus... Hülyén néz ki, és szerintem parasztság is nyilvánosan így kommunikálni (Utcán jellemzően az aluliskolázottak / Dikmánnok beszélgetnek így, mert "ingyen van") Otthon talán elfogadnám, de az is meg lehet oldani hátlapi + kijelző kombóval. -
BalanceR
addikt
Végre valaki nem erőlteti...
Nem is értem, miért erőltetik az előlapi kamerát, amikor javarészt alig használják az emberek...
Oké, hogy van az a csoport, aki orrba-szájba magát fotózza, vagy videótelefonál, de szerintem a Userek 70%ban csak max havi 1-2 alkalommal nyitja meg az előlapi kamerát, és ha nem lenne, nem lenne hatalmas érvágás.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motoros topic
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest