- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Ezt én sem értem. A smartphone történelemben akadtak kettétörhető telefonok. Asus Rog5, iPhone 6, az egyik Apple táblagép Pro kiadása például. Ezek nem tanulnak ezekből? Nem is ismerik ezeket a típus hibákat?
Bazi nagy lapát telefonok korát éljük, ami bárhol meghajolhat a mérete miatt. Zsebben, táskában. Tudom vegyünk hozzá drága tokot, és akkor a vékony törhető telóból lesz egy vaskos valami.
Ahelyett, hogy normálisan megcsinálnák. -
sohajda90
aktív tag
Ugyanúgy ahogy az iPhone 6 hasonló integritás problémákkal, az iPhone 4, ahol a normális fogás blokkolta az antennákat, a Note 7, ami kirobbanó siker lett... vagy az első generációs Z Flip, aminek normális használattól kettétört a hajlítás mentén a kijelzője, az első új generációs Motorola Razr, ahol szintén volt jó pár kezdetleges, prototípusnak is ciki kivitelezés. Ahol emberek dolgoznak hiba mindig becsúszik, szerintem ezen felesleges pörögni. Egyébként elég kevés ember fogja teljes erőből szétfeszíteni a telefonját, az iPhone 6 is azoknál hajlott el csak, akik nagyon szerencsétlenül ültek rá vagy látva a break-down videókat direkt félbetörték. Normál használat mellett azért elég valószínűtlen, hogy ezek bekövetkezzenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Medence topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Renault, Dacia topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged