- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
BigBlue69 #43 üzenetére
Mondom, hogy nem kell net, csak türelmetlenek vagytok. Idővel rájön, hogy nincs net és kapsz egy ablakot, hogy játszol-e így is mindenképp (tudván, hogy esetleg elvesznek a mentéseid) vagy sem.
De, ha nem akarsz várni és ügyes vagy - mint én
- akkor bekapcsolod az okostelefonodon a netet, aztán a tethering-et, USB-vel összekötöd a géppel és máris lesz net. Mikor meg elindul a játék, kihúzod.
-
válasz
Dilikutya #40 üzenetére
A Steam-est tudom cáfolni, ugyanis megy offline módban, hétvégén nálunk se volt net, simán tudtam Trine 2-zni. A GTA külön állatfaj, tudtommal ahhoz még egy rakás másik hülyeségbe is be kell jelentkezni, azért nem megy. A csak natúr Steam-et igénylő játékok mennek offline módban, más kérdés, hogy mire rájön, hogy nincs net, úgy csinál, mintha lefagyna, aztán mégsem, de ez eltart egy darabig.
EZ alapján meg bizony az Origin-nek is van offline módja, állítólag még jobb is, mint a Steam-nek.
-
-
-
Hja, azt láttam, hogy a BF3-ban pénzért megvehető a fullos pakk. De milyen nagy ötlet! Egy rakás pénz így is befolyik, nem a hack fejlesztők zsebébe. Amelyik csalónak van pénze, az ellen persze úgysem tudnak tenni semmit. Kész szerencse, hogy nem vettem meg a BF3-at, de így ezek után sem fogom. Marad a BC2.
cskamacska: hát azt lehet kifogásolni, de így oldották meg, hogy az bizony egy fiók. Mondjuk nem rossz troll védelmi rendszer.
-
válasz
Mr.Csizmás #16 üzenetére
Akkor máshogy hívnák a szerinted "pénzeszsák" céget. Az Ubisoft sem jobb. Már a Blizzard sem. Meg aztán csak attól lehet egy kiadó olyan, amilyen, mert a felhasználóknak ez kell. Más kérdés, hogy a játékosoktól kapott hatalommal aztán visszaélnek (ld. Blizzard), de ugyebár nincs ez másként a világ egyéb területein sem, s nem is kell messzire menni, csak a Parlamentig.
-
-
Miért érdekel ennyire, mi lesz, ha kitiltanak? Nem kell csalni és kész. Banoljanak is mindenkit a francba, aki mások szórakozását ilyen formán rontja. Aki meg véletlenül lenne esetleg banolva, úgyis feloldják. Ezer éve játszom BF-et, UT-t, Steam játékokat, sosem aggódtam a banolás miatt, mivel nem csalok. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest