- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
-
adrianv
tag
Nem túl szép. FUrcsa látni ráírva a logót, hogy ,,intel inside''.
-
prolad
addikt
Nem is rossz némi dizájn azért elfért volna.
-
kolosanyi
veterán
Valahogy nem érzek késztetést a megvásárlására...
-
gzbotii
nagyúr
Nallunk van Ornage, remelem eler ide is es nyomjak majd orba-szajba
-
-
tjb007
nagyúr
Nem tudom, hogy ki gyártja (most nincs kedvem se utánanézni, se utánakérdezni) de 1.kegytelen ronda 2. így a képek alapján úgy tűnik, hogy ez 1:1 -ben az Intel féle referenciamodell.
Ennél még a ZTE Skate is jobban néz ki, még ha ez lenne az egyetlen okostelefon a világon akkor sem tudnám rászánni magam a megvételére. -
keIdor
titán
Regen lattam ennyire rusnya telefont.
-
Dare2Live
félisten
Azért elég sok masszívan vasat használó dologra ráeresztették és nem épp elhasalt. Persze jópár dolognál ki fog jönni és ez komoly probléma de amit most fejlesztenek annál már ott az X86 NDK.
Nem fog alázni így a tegra3/krait mellett de elhasalni sem. Hejtáll. Igaziból intelnek most ez a fontos. Megjelenni a piacon a maradék alkalmazásoldalt felkészíteni ez meg is lesz aztán jövőre jön az új rev 22nmen -
Apika
addikt
Lehet, hogy az Intel Atom a másodvirágzását fogja élni a telefonokban?
-
FRENK1988
veterán
válasz
szabi__memo #6 üzenetére
akkor csak nem egy elvetélt ötlet inteles telefon
-
Demens
tag
Hát nekem nem tetszik egyáltalán. És ez a felbontás? Na majd meglátjuk...
-
smkb
őstag
Maximum abban fog alázni ami épp fut rajta... azért minden olyan program, ami kicsit is masszívabban használja a vasat, mint pl a jobb játékok, hw mélyére túró programok stb mind tartalmaznak ARM natív kódot (de még olyan kis apróságokkal is szokott gond lenni pl MIPS arhiytektúrákon mint Skype stb..) Azok biza mind nem fognak ezen futni... így aztán összehasonlítgatni sem lesz egyszerű ARM alapú Androidos telókkal...
-
solanthugor
aktív tag
Várom az ezzel szerelt cuccokat, főleg a motoroláét, de egy ilyen felbontással erősen kérdéses a dolog. Mindenesetre majd most kiderül hogy mit mutat a medfield az életben.
-
B1T3
addikt
Az Engadget-es hír alapján törekedni fognak a minél alacsonyabb árra. Különben nekem sem tetszik, pl. a kijelző alatti rész kapásból nem néz ki jól véleményem szerint. Persze ez nem az Intel hibája, ezzel is lehetne szép telefont készíteni.
-
Psytech
őstag
Egyelőre ezek a hírmorzsák nem győztek meg, hogy nekem ilyen kéne, vagy, hogy lenne létjogosultsága, de majd várunk pár tesztet meg hivatalos árat
-
N!GhTyka
tag
Ha ez a teljesítmény mind igaz, akkor nagy alázásba és terjeszkedésbe fog kezdeni az intel, ez biztos. Sőt árban is megteheti, hogy olcsón adja egy ekkora cég, így kiüti a többit. A telefon kinézetével sztem meg semmi gond nincs, egy két apróságot eltekintve az összes telefon így néz ki, számomra egyformák.
-
Epsylon
aktív tag
Csúnya, drága, occó műanyag.. Slágertermék lesz..
-
szabi__memo
nagyúr
-
kiskaktusz
addikt
Tetszik, de itt biztos nem lesz kapható, nem mintha erre vágynék
-
AS
félisten
Notikban nagyon nem jó...
600x1024 felbontást meg mi támogatja? -
Pete55555
addikt
Intel is, csúnya is, ráadásul nem hiszem, hogy nálunk kapható lesz.
Nem kéne. -
Retekegér
MODERÁTOR
Erre talán jó lesz az Atom?
Vagy nem. -
kaller1
veterán
Ez sem rossz, de az üzemidő biztos 1 nap lesz max.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest