- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
Én most mondtam le az egyiktől a rendelésem, mert egy másik készülék megjelenésére várok. Simán visszaküldték a pénzt, nem volt semmi probléma..Rengetegen rendelnek ezekből a boltokból, ezek megbízhatóak. Van rengeteg ilyen profilú webshop, ezeket azért ajánlottam mert a jobbak közé tartoznak.
A kétkártyás mobiloknál itt gyűjtik a tapasztalatokat..A táblázatból is kiderül hogy aki a lassú postázást választja, az szinte mindig megússza a vámot és az áfát.agabe:
Még szerencse hogy különböző állásponton vagyunk, de kicsit nekem fura hogy neked az a fontos hogyha véletlenül elromlik a telód (ami jó esetben nem fog - nekem még életemben nem volt telóm szervízben, pedig kb 60 telefonom volt eddig), akkor kapsz egy cseretelefont, és ezért "duplaáron" veszel mobilt.. Szerintem bármit veszünk, az egyik legfontosabb szempont az ár.. Ja és szeretném hozzátenni, hogy rengeteg külföldön vásárolható mobilnak is van szervizhálózata, én pl most egy ZTE V970-et rendeltem (de lemondtam) (2 mag, dual sim, 4,3-as QHD kijelző, mindent 40ezer ft-ért) a ZTE-t meg szerintem nem kell bemutatni, a világ 4.-ik legnagyobb mobilgyártója, megfelelő supporttal. Ráadásul nekem itthon több mobilom van, ha az egyik elromlik, addig használom a másikat..Sőt, ha azt nézzük akkor ha biztosra akarsz menni a supporttal és a cseretelefonnal, venni kell két mobilt külföldről, olyan áron megvan mint itthon 1db telefon. Amikor az egyik elromlik, előveszed a másikat. Így még a szervizre se kell várni hogy odaadják a cserekészüléket...
De senkit se akarok se rábeszélni, se lebeszélni dolgokra, csak nem mindenki úgy kezdi hogy előkap mondjuk 120ezret a zsebéből, és vesz egy telót. Van aki csak 50-60 ezret tud előkapni telóra. Ezért nem kap prémium kategóriás telót itthon. Mi tud tenni? Vesz itthon egy hardverileg már elavultnak számító telót. Vagy kicsit gondolkodik és berendel külföldről egy csúcsmobilt.. -
tutis
őstag
hát nézd, a paypalos fizetésnél akár 45 napon belül is vissza tudod szerezni a pénzed, ennél biztonságosabb dolog aligha van. Egyetlen egy negatívumot tudnék mondani a netes váráslásra, nem tudod megtapizni a telót.
De inkább veszek féláron neten telót mint duplaáron boltba. Sokan nem néznek utána a dolgoknak, kényelemből, lustaságból, hát vegyenek ők itthon boltból telót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Háztartási gépek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest