- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most diplomatikusan elküldtél melegebb éghajlatra?
Orbán nyilván marketing célzattal van fent, mint minden híresség. Talán nem is tud róla, csak a stábja. Naivság azt hinni, hogy ez őt érdekli.
Én azokat az embereket nem értem, illetve kicsit szegényesnek érzem az életüket, akik csak ezeken az oldalakon lógnak. talán csak lehet ennyi véleményem, nem? Neked is megvan rólam, amiért én kerülöm ezeket az oldalakat, mert számomra érdektelenek.
Ez a hír önmagában nem hír. Akkor lett volna az, ha mellette lett volna a többi platform is. akkor van mihez mérni. Az már nagyobb hír volt, hogy mennyi iPad fogyott, ha már alma.
én egy ilyen unintelligens ejtőernyős pilóta vagyok, ezen ne akadj fenn ennyire
-
Mert ez magas röptű hsz volt ám a javából...
Van véleményem, neked más... most akkor az én véleményem alacsonyabb szintű? Érdekes hozzáállás, nem gondolod?
David75:
Nem igazán értem, hová akarsz kilyukadni. Én oda akartam, hogy ezek szerint vannak emberek - és sokan, akiknek az össz netezése kimerül ezekben az oldalakban. Ez szerintem nem a legjobb rájuk nézve.(#21) D@niel és David75:
Azok, akik hasznot húznak belőle, valószínűleg pont ezt a statisztikát nézik és pont ezt a nagyon nagy tömeget használják haszonszerzésre... nyilván ezért van Orbánnak és Bill Gatesnek is - biztosan nem azért, mert hű, de sokat nézik az oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest