- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most diplomatikusan elküldtél melegebb éghajlatra?
Orbán nyilván marketing célzattal van fent, mint minden híresség. Talán nem is tud róla, csak a stábja. Naivság azt hinni, hogy ez őt érdekli.
Én azokat az embereket nem értem, illetve kicsit szegényesnek érzem az életüket, akik csak ezeken az oldalakon lógnak. talán csak lehet ennyi véleményem, nem? Neked is megvan rólam, amiért én kerülöm ezeket az oldalakat, mert számomra érdektelenek.
Ez a hír önmagában nem hír. Akkor lett volna az, ha mellette lett volna a többi platform is. akkor van mihez mérni. Az már nagyobb hír volt, hogy mennyi iPad fogyott, ha már alma.
én egy ilyen unintelligens ejtőernyős pilóta vagyok, ezen ne akadj fenn ennyire
-
Mert ez magas röptű hsz volt ám a javából...
Van véleményem, neked más... most akkor az én véleményem alacsonyabb szintű? Érdekes hozzáállás, nem gondolod?
David75:
Nem igazán értem, hová akarsz kilyukadni. Én oda akartam, hogy ezek szerint vannak emberek - és sokan, akiknek az össz netezése kimerül ezekben az oldalakban. Ez szerintem nem a legjobb rájuk nézve.(#21) D@niel és David75:
Azok, akik hasznot húznak belőle, valószínűleg pont ezt a statisztikát nézik és pont ezt a nagyon nagy tömeget használják haszonszerzésre... nyilván ezért van Orbánnak és Bill Gatesnek is - biztosan nem azért, mert hű, de sokat nézik az oldalt. -
A hírre csak ennyit tudok reagálni: és? Ez mitől olyan nagy hír?
Az meg jellemzi a felhasználókat, hogy a twitter és a facebook az egyik legnépszerűbb oldal. A google meg gondolom ezek megkeresésére van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest