- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
semmi gond.
Ha kerulod az ilyeneket, engem az semennyire nem zavar, nem leszel kissebb a szememben. Inkabb azzal volt bajom ahogy leminositetted a facebook-osokat.
Kifejezetten nem szeretem a Samsung mobilokat, de nem utallom azokat akiknek Samsung van. Nekik az a jo, es en ennek tudok valamilyen szinten orulni. Mindaddig amig nem kezdodik a masik csufolasa.
Mi is ertjuk egymast, ennek orulok
vege.
-
D@niel
addikt
Ne haragudj, de most elmagyarázom magam konyha nyelven, úgy látszik csak így lesz érthető:
Nekem az volt az uninteligens kommented, amit írtál a facebook-ról és a twitter-ről.
Ha nem tudod úgy használni, hogy hasznod legyen benne, megkönnyítsen dolgokat, hír szerzést, csevegést, ne haragudj, de akkor tényleg hagyd ezeket az eszközöket...
Mindenesetre ha megengeded hogy megkérjelek valamire: Ne minősíts olyat -ill. azokat akik használják- amihez nem értesz teljesen!
Harmad részt: Kikérem magamnak Orbán Úr nevében is amit mondtál!
Ui.: Ha neked az iPhone-os hírek nem nagy hírek, egyszerűen ne írj kommentet hozzá. Mert ha írsz, úgy látszik fontos neked. És szerintem az az inteligens, aki nem az érzelmeit fejezi ki, hanem a véleményét, úgy, hogy másokat még véletlenül sem sért meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest