-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca
addikt
válasz
bluuzia #10731 üzenetére
ezen a készüléken nem laminált a kijelző (magyarul mimcs összeragasztva a digitizerrel) így simán tudod cserélni a két komponenst! ha a kijelző kakukk akkor külön azt, ha a digitizer, akkor azt. amúgy ha működik és nincs gond vele, szerintem hagyd a faszba, ráérsz akkor szöszölni, ha megadja magát. amúgy szerintem pár k-t megér a csere, én biztos megcsinálnám, kár kukázni ezért ezt a vasat ennyi miatt...
-
vargalex
félisten
válasz
bluuzia #10731 üzenetére
Szia!
Mondom, cseréltem már kijelzőt, az érintő maradt a régi. Ha megnézed az általad is említett hirdetést, akkor láthatod, hogy nincs hozzá kijelző. Kijelző külön vásárolható. De lehet, hogy olcsóbban kivitelezhető a dolog, ha egy kijelző hibás tabletet veszel, aminek nem törött az érintője.
-
violentSt
tag
válasz
bluuzia #10724 üzenetére
szerintem itt sem fog menni, igazából le lehet szedni, de nem éri meg
(nagyon macera meló és kockázatos, a ragasztót is nehéz eltávolítani, valamit az újat hibátlanul felragasztani) szerintem felejtős
manapság kb minden érintőt kijelzővel együtt cserélnek, ezért is olyan költséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest