Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzzz24
csendes tag
Sziasztok! Elnézést, ha már volt itt hasonló téma, de hirtelen nem találtam megoldást. Néhány napja panaszkodni kezdtek az ismerőseim, hogy nem hallanak normálisan ha telefonon beszélek velük. Mintha rezegne és visszhangos lenne a hangom. Reménykedtem, hogy szoftveres hiba, nem hardveres, de ha hívás közben kihangosítom a telefont akkor megjavul, vagy ha headsetet dugok a készülékre akkor is megszűnnek a panaszok. Jár már így valaki? A készüléket rootoltam, de még a gyári szoftver van rajta. Érdemes hw resetelnem, vagy újratelepítenem az egészet, vagy tuti hogy hardveres gond, és vigyem szervizbe? Ha szervizbe viszem, hová érdemes ahol gyorsan, és szakszerűen javítják (Bp-en), mert nem szeretném ha tönkrevágnák ezt a szuper telefont. (A készülék EU garis, de gondolom a visszaküldés drága lehet...) Köszönöm a segítséget. Üdv. Zoli
-
zzzz24
csendes tag
Én is most kaptam, ha kell valakinek (1 nap múlva lejár)
-
zzzz24
csendes tag
Sziasztok!
https://account.oneplus.net/invite/claim/DQUC-QV4O-2WQB-Q4NI
https://account.oneplus.net/invite/claim/UCEU-RJV1-T7PZ-MBFRÜdv.
Zoli -
zzzz24
csendes tag
válasz
micafighter #1954 üzenetére
Igen, olvastam az első hozzászólást, de biztosra akartam menni. Köszönöm a gyors választ!
Viszont, még egy kérdésem lenne. Rendeléskor van a Billing, és a Shipping adatok megadására is lehetőség.
Ha én fizetem a saját paypalommal, akkor a magyarországi adataimat megadhatom a billing adatokhoz, és a shippinghez a németországi címet adjam meg, vagy szerencsésebb ha mind két helyre a haverom németországi címét adom?
Nem lesz abból gond, hogy magyarországi adatok lesznek a számlázásnál, és németországi a szállításnál?
Illetve ha mindkét helyre a haverom németországi adatait adom meg, akkor abból nem lesz gond, hogy a paypal az én nevemen van amivel fizetni akarok?Elnézést a kérdésért, lehet túlbonyolítom a dolgot, de nem akarom elrontani.
Köszönöm!
Üdv.
Zoli -
zzzz24
csendes tag
Sziasztok! Kis megerősítésre lenne szükségem. Ma kaptam egy meghívót, ami 20 óra múlva lejár a 64gbos telóra. A kérdésem, ha megrendelem ismerősömhöz Németországba a telót, akkor 299EUR + 4.99EUR (expressz szállítás) díjjal megúszom hogy eljusson Németországba, vagy ott is kell vámot fizetni még rá?
Azt tudom, hogy DE<->HU között nincs vám. Köszönöm a segítséget! Üdv. Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest