Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Effendi #14270 üzenetére
Ha nem támogatott országban laksz (pl Magyarországon), akkor nem fogják szerintem felvenni. Én kijelzőcsere kapcsán írtam nekik hogy jelenleg Mo-n vagyok, és hogyan jutassam el a telefonom hozzájuk, erre írták hogy akkor postáznom kell saját költségemen az UK központjukba, és majd visszafele egy támogatott ország béli címre (tehát Mo. megint nem játszik) ők állják a szállítási költséget. Vagyis visszafele is megint a mailboxde-vel tudtam volna megoldani.
Írd meg nekik hogy jelenleg melyik országban vagy, és ez esetben hogy müködik a dolog. Ha azt írják neked kell postáznod saját költségeden hozzájuk valahova, akkor pedig mielőtt rohannál a postára, írj a paypalnak, mert úgy hallottam hogy garanciális ügyben a paypal a te postaköltségedet állja. Szóval ez esetben írni kell a paypalnak hogy garancia esetén az odafele postaköltséged állják e neked.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest