Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Kíváncsi vagyok. a Xiaomit nehéz lesz megfogni.
-
válasz moleculez #12 üzenetére
Ha egy bizonyos összeg fölött fizetsz, meg kell erősitsd ujjlenyomatal vagy be kell jelentkezned az applikációba. Egy nfc-s aktivitás merőn amin nem fut az applikáció nem lenne kivitelezhető. Az apple watch ra meg töltesz amit akarsz.
Telefonnal már vagy 2 éve fizetek kb. órával még nem próbáltam ez igaz.Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
moleculez
veterán
-
válasz twollah1976 #10 üzenetére
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
twollah1976
őstag
válasz enginev3.0 #6 üzenetére
Felesegul ne menjen hozzad?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
válasz enginev3.0 #8 üzenetére
Nekem sem. És aktív bluetooth kapcsolat is szükséges. Ha nem igy van, és használt valaki ilyet, az bátran ossza meg velünk.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
-
válasz enginev3.0 #6 üzenetére
Kell hozzá telefon is, h tudjál vele fizetni a terminálnál nem? Akkor az nem is igazi NFC csak a telefon nfc-s meghosszabbítása.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
válasz twollah1976 #5 üzenetére
Ezt várom a legjobban, egy NFC-s eszközt, és elég legyen 2 hetente tölteni, ráadás lenne egy GPS bele Simán adnék érte 20-30 ezret
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
válasz twollah1976 #3 üzenetére
Szerintem nem olyan pontos mint amit az ujjadra raksz, át kell világítsa mint pl. az Samsung S9+ ban vagy akár az orvosi kütyüknél ott sem a csuklódra rakják. Amúgy meg 96-100 % mozog folyton folyvást majd 70 év fele lejjebb megy. Na de legyen. Ami nekem kell abban legyen gps és vagy 8GB zenének. Ilyen nemigen van még. De kivárok. Valahogy kihúzom a HonorBand4-el.
-
twollah1976
őstag
Veroxigen meres jo lenne ha lenne benne.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
-
Hzi
aktív tag
"Nem mellesleg..." - jó duma!
BÚÉK minden arénás fórumtársnak!Hogy vagy te itt? Jóóóól!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...