- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
A Gcammel az a legnagyobb probléma hogy egy portolt kamera app. Heti több kiadás jön több fejlesztőtől, különböző hardverre különböző tudással és funkcióval. Ember legyen a talpán aki el tud rajta igazodni hogy mikor melyik port lesz neki a legjobb. Aztán jön egy újabb hivatalos frissítés amit megint lehet portolni, utána akár 1 hónapig is reszelgetik mire egyáltalán félig használható lesz. Én személy szerint MI9-en az esetek 95%-ban azt használtam de hónapokig tartott míg megtaláltam azt az egy verziószámút amin működött közel minden és hozta azt a szintet amit elvártam. Utána a készülék eladásáig próbálgattam az újabbakat de a közel egy éves app jobb képet csinált minden körülmény közt mint az újabbak. Egy átlag felhasználó pedig nem fog ilyenekkel pepecselni, főleg nem akkor ha ennyiért vesz egy telefont. Legyünk őszinték egy laikus ezen az oldalon el van veszve teljesen.
-
Fall-N
veterán
Ezzel egyetértek. Kedvencem például a ProShot, ami egész jó dolgokat ki tud hozni a kamerából vagy ott a Pixeleken futó kamera alkalmazás ami az összes telefonon szebb képet tud csinálni, mint a gyári.
Persze értem azt is, hogy sokan a dobozból kivéve csinálnak képeket, azaz minimális az alkalmazások száma, amiket telepítenek és a gyári kínálatra szorítkoznak. Na ők nem fognak utána járni, hogy melyik alkalmazás csinál szebb képeket.
Mercel: Kétélű a dolog. Olyan nagy innovációt már nem nagyon lehet bemutatni, így mindig a hardver lesz erősebb, frissebb a rendszer. Rizikózni meg nem fognak, mert általában nem jön be és az életben nem térül meg a belefektetett pénz. Ott az LG kiváló példája. Elkövettek millió egy hibát, de azt nem lehet mondani hogy nem csináltak mindig valami egyedi ötletet. Sokszor haszna az nem volt (lásd LG Wings), de kiváló ötlet volt a hátlapi gombok például csak idióta módon dobták az ötletet.
A másik dolog az, hogy a név eladja a telefont, lásd Apple és a Samsung. Olyan nagy fejlődést ök sem követtek el, sőt az új S széria még visszafelé fejlődött, mégis pörög az eladás. A legtöbb fejlődés ott merül ki, hogy hova rakják az előlapi kamerát és hol legyen lyuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest