- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
13128814 #2282 üzenetére
A Nord 2 egy középkategóriás telefon, míg a 8T a felső ligában játszik, utóbbira +1 év szoftver támogatás van, szóval kb egyszerre fognak lejárni. Idén egy felső kategóriás MediaTek SoC került a Nord-ba, szóval teljesítmény az kb felső kategóriás lesz.
Kamerában a 8T jobb, de azt mondtad ez téged nem annyira mozgat meg. A főkamera a Nord 2 esetén kicsit jobb (de nem ég és föld), cserébe a széleslátó egy akkora foskupac, hogy egy kapucsengő jobb nála. Nálam ez már önmagában eldöntötte a kérdést, pedig papíron a Nord 2-vel nagyon szimpatizáltam volna. Mire a 8T-t tervezem lecserélni talán már Nord 4/5-nél járunk majd, abban talán lesz egy normális széleslátó kamera (hozzáteszem még az eredeti Nord-nak is jobb ez a modulja, az paprikázott fel, hogy visszalépés történt).
Ha tudsz még szerezni OP8-at, akkor az egy árban lesz a Nord 2-vel, én olyat vettem eredetileg (Alza, Interstellar Glow színben), de a lekerekített kijelzőt nem tudtam megszokni és visszaküldtem, így lett a 8T (de a két modell között nincs akkora különbség, a sima 8-as csak 30W gyorstöltés tud, míg a 8T-vel már 65W is mehet, ezt tudja a Nord 2 is, ezen kívül a kijelző már nem lekerekített és a széleslátó kamera még szélesebb egy kicsivel).
Döntsd el, hogy megéri-e neked a 8T a felárat a Nord 2-höz képest. Nálam a kamerán bukott el leginkább a kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest