- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz
Menthirist #1105 üzenetére
Akkor azzal zárnám ezt a szálat, hogy örülök, hogy ennyi mobilos QA tesztelő van ezen a fórumon... Remélem, hogy a szoftverek minőségén is látszani fog ez a szorgalmasság...
De komolyra fordítva, nem érzem jogosnak, hogy egy ténylegesen átlag és normális használatot megszól valaki mondván az nem az...csak azért mert nincs fossá nyomkodva a telefon. Nem életszerű. Erre pórbáltam finoman célozni.
-
MrSealRD
veterán
válasz
Menthirist #1103 üzenetére
Gondoltam, hogy valaki bedobja... Az minden csak nem átlag.
-
MrSealRD
veterán
válasz
Menthirist #1097 üzenetére
Jaja. Néha vicces olyan képeket látni amin valaki napközben 7-8 óra sot eredményt produkált aztán meg nincs is este de már vége az akkunak. Valahogy nem hiszem hogy túl hatékony így a munkája.
-
MrSealRD
veterán
& (#96) Edge : Az én használati szokásaimba nagyon nem illeszkedik. Van akinek ez nem gond. Míg másnak előny, nálam ez kompromisszum. Sokszor használom fektetve / támasztva az asztalon a telefont anélkül, hogy felemelném. Ezt hátlapi szenzorral nem lehet megoldani... De aki nem így használja, annak ez nyilván nem is lesz probléma.
-
MrSealRD
veterán
Nem lett rossz. Engem csak egy dolog zavar igazán. A hátlapi ujjlenyomatolvasó... Remélhetőleg hamarosan lesz valami kijelzőbe integrált változat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Betört a kávamentes trendek közé a OnePlus, és hatalmas kijelzőt, szuper teljesítményt, okosított Androidot, illetve remek arcalapú azonosítást ígér, változatlan áron.
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest