- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16820480 #158 üzenetére
Nem pixelkukkolok; boldog volnék, ha utazásra nem kellene fényképezőt hurcolnom. Jó lenne egy rendes kamerájú telefon, csak az OP nem képes kihozni a hardveréből a potenciális teljesítményt. Már az OPO-nál se tudta (az van nekem). A kb 10 éves, 11Mpixeles Fuji f100fs-em jelentősen részletesebb képeket lő, amelyek akkor is élvezhetőek valamelyest, ha pl kivágok belőle, mert úgy jó a kép. Az op5t natívan a baszomnagy felbontásával csúnyán keni a részleteket. Ha ebből kivágsz, egy olajfestményt kapsz Degas stílusában.
Hangsúlyozom: nem kekeckedek, csak nekem ennél több kell 2017 végén, akár az OP árán is. Mert ha szerzodtetnek pár programozót, aki ért az optimalizációhoz, akkor az nekik ugyan pénz, viszont még egymillio ember megveszi a cuccukat, aki amúgy meg pont a kamera (és a kitudjamilyen audio) miatt nem. -
hmb
aktív tag
válasz
#16820480 #158 üzenetére
Nekem kizarolag macrofotozasra kene belterben,kizarolag basszott kicsi vesett ekszereket.Vonalelesseg mint olyan nem letezik.sokszor kene,sok kepet kene kuldeni a megrendeloknek,szoval a fenykepezo geppel megcsinalom feltoltom nem megoldas,tul sok idot elvesz.lehet hogy szabadban normal fotokra jo, szerintem is boven megfelel.de amire nekem kene ott egy nexus 5x koroket ver ra.remelem javitanak a szoftveren,ennel azert sokkal tobbet kene tudnia ennek a hardvernek.
-
-igu-
veterán
válasz
#16820480 #47 üzenetére
Nekem elég lenne, ha tiltani lehetne a csengetési hangerő gombbal történő módosítását.
Sőt, ez lenne a legjobbabb.
Nem akarok lefele nyilat meg csúszkákat meg kibontást.
Csak annyit, hogy a beállított hangerőn csörögjön MINDIG, ha a csúszka alsó állásban van.
Első hónap után beküldtem a 3T-t a fiókba pár hétre, annyira zavaró volt ez a történet.
A mai napig nem szoktam meg.
Csak ez az oka, hogy soha többet OnePlus telefont. Na jó, az android is oka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest