- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz Andris_2 #9298 üzenetére
Pont ma néztem ezt, szerintem kicsit elfogultak a kamera résznél (és a sötétben fotózás? Vagy ilyen kiforratlan lenne a H8 szoftja? Vagy egyszerűen csak nem érdekli őket a fotós rész igazán...) az audióról sem esik szó, pedig jö lenne egy valós tapasztalat,ami a beszédminőséget, kihangosíthatóságot, zenehallgatást fülesen összeveti. A hibajavítások terén többet várok az Op3-tól, szóval én nagyon afelé hajlok.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
UberMutant
őstag
-
ChrYsler
aktív tag
válasz Andris_2 #4799 üzenetére
Kérlek nézd meg ezt a videót is: S7 edge kamera teszt video
Ha ezen is látsz fura csíkozódást, az amiatt lehet, hogy nem natív felbontásban nézed. Mint ahogy az OP3-as videót sem!Mekkora a monitorod felbontása? Van FullHD egyáltalán?
(#4825) Hauzer
Igen, egy kicsit nőtt a bitráta a videónál..
A hangnál viszont elég szegényes az a 96 kb/s. Az S7 Edge-nél ugyanez 262 kb/s a tesztvideónál![ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz Andris_2 #2154 üzenetére
Egyfelől megnyugtató, hogy nem én katyvaszoltam el a telefonbeállításokat, másfelől meg
azért ez eléggé tré, de bízom benne, hogy jön egy rendes fix ráAmúgy ez mindenkinél hiba, vagy csak pár % nál fordul elő?
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
-
Rick4
félisten
válasz Andris_2 #1952 üzenetére
Nem tudom, miféle bug ez nálatok, tettem egy próbát, most kértem egy mailt a telón is beállított mailemre, ahogy erre a gépre megjött, úgy megjött a telóra ez is, megjöttek az ebay-es üzenetek is, és a skype is becsippan ahogy kell. Wifin voltam, most átnyomom mobilnetre, kérek levelet, ugyanúgy megjön a gmail levél. Most kértem mobilnetre téve egy fb üzit, az is megjön. A gyorsan visszavont frissítés nálam már fent van. Mit csináltok rosszul?
Na most net bekapcs, teló az asztalon, próbálom 10 perc múlva újra..
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Hujikolp
őstag
válasz Andris_2 #1671 üzenetére
Biztos, hogy javítva lesz. Addig is van áthidaló megoldás, akinek nagyon kell. https://forums.oneplus.net/threads/push-notification-issues.451149/
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest