- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
mosa18
csendes tag
válasz forintuser #297 üzenetére
Igen még érintetlen, de akkor ez lehet megváltozik hamarosan.
K82:
Köszönöm
"Az idegeskedés az amikor magunkat büntetjük mások hibái miatt"
-
K82
őstag
mosa18:
Dobsz rá egy xposed framework-ot és egy GravityBox-ot, probléma megoldva.
forintuser:
Motorola, Samsung készülékek nagy része tudja (és még rengeteg amit kihagytam), nem olyan nagy kunszt.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
mosa18
csendes tag
Hello
A tegnapi nap boldog tulaja lettem egy OPT-nek, egy LG G3-ról váltottam, viszont van 2 funkció ami egy kicsit hiányzik nekem, de lehet csak én vagyok béna és nem találom.
Tehát a két hiányzó funkció:
-kéz nélküli hívás fogadás
-bejövő hívásnál ha lefordítom a telefont akkor halkuljon elValaki tud segíteni hogy ezeket hogyan tudom előcsalogatni?
Előre is köszönöm
"Az idegeskedés az amikor magunkat büntetjük mások hibái miatt"
-
vasas1911
csendes tag
Sziasztok!
Kérem, akinek van felhasználható meghívója, az keressen.
Előre is köszönöm.
Üdv,
Zele -
Shyciii
veterán
Ez a slow motion funkció nagyon gyatra lett Főleg ha a 2-vel ezelőtti telefonomhoz (Moto X) hasonlítom. Gyenge képminőség, és akadozik a videó.
Timelapse funkció se sokat ér, ha nem állíthatom, hogy hány mp-enként rögzítsen.[ Szerkesztve ]
-
Aksoka
újonc
Üdv! Volna nekem 3 db meghívóm amit bárkivel megoszthatok. Esetleg valaki igényt tartana rá?
-
sparks
senior tag
Berakom ide is, bocs a spamért, de talán érdekelhet valakit:
Érkezett 3 db meghívom, megosztható, még 6 napig felhasználható. Privátban jelentkezzen, akinek szüksége lenne rá, érkezési sorrendben fogom adni. Csak komoly érdeklődő plíz, ne vegyük el mások elöl a lehetőséget. -
Shyciii
veterán
Hát nem tom, de nekem Oneplus One csak budán a kis utcákban dobta el a jelet, Xiaomi Mi4, Moto X, Oneplus 2 ott sem. Emellett nyáron Oneplus One-al levezettem több mint 1100km-ert belföldön (iGO), és egyszer sem dobta el a jelet. Oneplus 2-vel eddig kb 300km-ert vezettem le (waze-BP, iGO-belföld), de egyszer sem dobta el a jelet. Xiaomi-vel, Moto X-el sem volt soha gondom, úgyhogy nekem ez a hibabejelentés teljesen idegen szerencsére.
-
K82
őstag
Ezt a GPS bekapcsolásakor bármikor tudja; a gond akkor kezdődik, ha huzamosabb ideig használod (de akár két perc után) és van hozzá sebesség (elsősorban kocsiban). Na, onnantól szépen nullázódik az egész, és csak a korábban emlegetett kikapcs/bekapcs billenti helyre.
Itt van a Google-s hibajegy, high priority.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Shyciii
veterán
K82
Ha device onlyban megy, akkor tényleg nem a GPS a gond. Érdekeset tud alkotni a Google, hogy mikor agps segíteni high accuracyban, akkor veszíti el
FBlazee
OPO alatt azért lehetett megcsinálni szerintem, mert ott COS 12.1-est használtál, ez pedig OxygenOS 2.1.1. Sajnos kevesebb funkcióval bír, mint a COS/CM. Pl egyik legidegesítőbb hibája, hogy a csengőhang és értesítések hangerejét nem lehet különválasztani.
-
senior tag
Még mindig él 48 órát a meghívóm, ez még nem osztható, fiókot is kell hozzá intéznünk, ha valaki jelentkezne. Ehhez aerosmith kolléga leírását követhetnénk.
-
K82
őstag
Az OPT-n és az X Style-on is menet közben jön elő: hiába van bekapcsolva a GPS, van h egyszerűen "elfelejti látni" a műholdakat. Az általad javasolt progi is csak annyit csinál, h ki és bekapcsolja a GPS-t, gyakorlatilag ua. mintha én kapcsolnám ki és vissza. Azonnal magára talál reset nélkül is a visszakapcsolás után. Érdekes h a 2nd gen X-emen nem jön elő a hiba, de ugye annak a buildje korábbi mint az érintett telefonoké.
szerk.: hiába megy a GPS Locker, ugyanúgy elveszti a jelet, pedig ez a program nem hagyja kikapcsolni a GPS-modult
[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
FBlazee
tag
Azt tudja vki, hogy OP2-n hogyan tudok a záróképernyőre egy fotót kirakni? köszi
Google Pixel 9 Pro 256G - Zidoo Z9S - Harman/Kardon Enchant 1300 - Samsung QE65Q85
-
Shyciii
veterán
Criton, K82
Esetleg egy gps reset ezzel a progival? Ez sem segít?
MartOOn
Vagy töltsd le te is a 4.5.2-es Quickpic-et (google-el pikk-pakk megtalálni, mert sokan felrakták ezen cirkusz után). Az még gyors, és nincs tele szeméttel, meg ezzel a kamu cloud mentéssel sem. Viszont a 6-osról semmi hír. Félek a Oneplus One előbb kapja meg a CM13-at, mint mi az OxygenOS 3-at...
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
Koszi a valaszt. 6.0 utan majd megvonom tole a feleslegesnek itelt jogokat. aztan cseszhetik.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
K82
őstag
A GPS-probléma pár hete jelentkezett, és a stock(hoz) közeli ROM-os készülékek érintettek. A Nexus-széria, újabb Motorolák (köztük az X Style-om is), OPT is érintett a dologban, custom ROM esetén nincs ilyen probléma. Egy gyors GPS kikapcs/bekapcs megoldja a dolgot egy időre, de a Google lesz a ludas és nem maga a telefon. Már dolgoznak a hiba javításán,csak idő kérdése.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Shyciii
veterán
MartOOn
Én is ezt használtam rágóta, aztán ahogy a cheetah megvette, és láttam, hogy a készülékemre milyen rejtett szolgáltatásokat tett fel, ami különféle szerverrekkel kommunikál egyfolytában...A cheetah cégről tudni kell, hogy gátlástalanul hirhedttek adatlopásban. Az összes programjaikban létezik egy "kis" csalafintaság, ami folyamatosan szipkázza a dolgaidat a telefonról. Nézd csak meg, hogy a quickpic felhasználói a playstore-ban az értékeléseknél miket írnak. Amióta átvették a programot megsokszorozódott az 1 csillagos értékelések száma. Ezen userek egy része elpártolt a programtól, 1 része pedig visszatért a 4.5.2-es verzióhoz, ami még az uccsó verzió volt, amit nem a cheetah csinált. Én elkezdtem másik program utána nézni, és úgy voltam vele, hogy ha nem találok egy méltó programot a helyettesítésére, akkor megyek vissza én is a 4.5.2-eshez, de találtam egyet, aminek a felülete nagyon tetszik, és gyors is, úgyhogy átnyergeltem a quickpic-ről.
Criton
Mi a baj a GPS-el? Én pont örülök annak, hogy jobb lett, mint a Oneplus One-ban. Oneplus One alatt előfordult hogy elvesztette a jelet Budán a kis utcákban, ahol más mobil tartotta, plusz kevésbé volt pontos, és gyors. Oneplus 2-n szerencsére ezek a gondok már nem jelentkeznek nekem. Gyorsabb, pontosabb (4-5m-es pontosság), és lakásban is találok mindig 12-15 műholdat. Még az első generációs Moto X-emnél is jobb ezen a téren, pedig az nagyon jó volt GPS-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
Én egyedül amivel nem vagyok megelégedve az a gps....
-
MartOOn
addikt
Ezt fejtsd ki legyszi bovebben. En is ezt hasznalom marha regota. De ha "okoskodnak" vele akkor lecserelem a p.csaba. koszi
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Shyciii
veterán
A Quickpic-el csak óvatosan. Az utolsó használható verzió a 4.5.2-es volt. Utána megvette a Cheetah, és olyan malware programot csinált belőle, hogy azóta sokan elpártoltak a programtól. Ráadásul kéretlen szolgáltatásokat futtat a háttérben, úgyhogy én is leléptem onnan.
-
Jaygab
tag
válasz Lallerdance #264 üzenetére
Szívesen. Szerintem ez a legjobb kèpnèzegető, brutál sok funkció van benne, nagyon jól testreszabhatò. Videókat is viszi, bár arra inkább az Mxplayert javaslom.
-
Jaygab
tag
válasz Lallerdance #262 üzenetére
Nem tudom a htc-ben milyen a kèpnèzegető, de szerintem töltsd le a quickpic-et a payből.
-
Lallerdance
csendes tag
A kezemben tartom már a készüléket de lenne pár kérdésem hátha tudtok segíteni. Valahol már olvastam egy olyan problémát hogy nincs olyan alkalmazás ami a képeket úgy rendezi mint pl egy HTC-ben a galéria vagy ilyesmi (google fotón hasonló de nem az igazi) ezt lehet valamivel pótolni esetleg? Egy olyan kérdésem is lenne hogy a névjegyeimet nem szinkronizálja a facebook ismerőseimmel erre esetleg valaki talált megoldást vagy ez a probléma csak nálam létezik?
-
petipetya
nagyúr
OnePlus Two meghívó kell valakinek? Rendesek, de egy OnePlus One elégedett használója vagyok, úgyhogy nincs rá szükségem.
Ha kell, jelezzétek (válasz vagy privát is jó, mivel annak időpontja számít). Egy darabot látok, és 10.23. 16:00-tól kezdve 72 órán belül használható fel. A leggyorsabb jelentkező kapja.
Remélem más is fel tudja használni, mivel ez is szerepel a levélben:
"ase note: This invite can only be claimed under this email address."[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Shyciii
veterán
Nálam a twrp akasztotta meg. De igazából mindegy is volt, mert mikor próbálkoztam rá egy 2-3 órával elérhető volt a teljes rom twrp-vel frissíhető zipben Úgyhogy legközelebb is így fogom csinálni. Bár remélem legközelebb már a marshmallow lesz, akkor viszont tiszta telepítést fogok csinálni.
-
Shyciii
veterán
A Boeffle programjával meg lehet nézni, hogy éppen mennyivel tölt, legaábbis bele van építve ahogy nézem.
A felső határ fali töltőnél 2200mA, USB-nél 1600mA. Persze USB esetében függ, hogy 2.0-ás vagy 3.0-ás a csati, meg azt sem lehet végtelenségig emelni, mert lehetnek gondok. Van aki szerint 1000mA fölé nem szabad.
A kernelcseréhez kell TWRP, az viszont elrontja az OTA frissítést. Egész pontosan az OTA jelezni fogja, hogy van frissítés, de nem fog felmenni. Viszont ez nem jelent problémát, mert az OTA megjelenése után igen hamar csinálnak belőle olyan zip-et, amit TWRP-vel fel lehet tenni. Egész pontosan a legutolsó OTA frissítés (2.1.0-ról 2.1.1-re) után fél nappal már az XDA-n, és a hivatalos Oneplus oldalon levő fórumokon már elérhetővé tették a leleményes felhasználók a TWRP által installálható zip-et, szal én ezért nem izgulok az OTA miatt[ Szerkesztve ]
-
Jaygab
tag
A Samsung megy a oneplus után ;-)
Az s7 magnézium házzal és USB c-type-al érkezik. -
mgy
senior tag
Végre egy értelmes hozzászólás, már kezdett tele lenni a zacsi a sok offtopik veszekedéssel...
Mi a felső határ, amit enged beállítani? Esetleg le is tudod ellenőrizni valami usb-s mérőkével, hogy valóban annyi-e?Illetve egy nagyon láma kérdés, de nexusokról jövök ott nem kellett ilyennel pöcsölni. Kernelcsere után az OTA odalesz, vagy megy simán?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest