Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
the_blu36
tag
User-t nem röhögünk körbe (max. magunkban és a fórumon, ha már nagyon gázos). Legjobb példa erre anyum, aki már akkor felhív remegve, ha a flash player frissíteni szeretne. Ő nem ért hozzá, én meg nem tudom, melyik gyógyszer mire jó.
Az általad idézett szöveg arra vonatkozik, hogy a redundanciát csökkentsük, neki nem kell rajta pánikolnia, nekem meg nem infójellegű (kivéve, ha naponta ötször csinálja, de az nem ide tartozik). *no offense
-
mr_ricsi
veterán
-
válasz
Shinjike87
üzenetére
Akkor olvasd ezt a topicot

-
the_blu36
tag
Hasonló analógia:
- Jaj, gyere gyorsan, van valami hiba
- Mondd el, mi az
- Nem tudom, leokéztamA másik, faterom. Hibaüzenet valahol, bekapcsolja a LOG üzemmódot. A5-ös négyzetrácsos (szigorúan a retro narancs) füzet elő, ceruza, és lejegyzetel mindent. Múltkor megkaptam egy kékhalált levezetve két oldalon
Mondtam neki, hogy legközelebb elég, ha resetel, és felhív, hogy nézzek rá teamviewerrel. -
-
FLATRONW
őstag
Nekem az ilyenekről mindig a következő jelenet ugrik be: [link]
-
XtremLor
őstag
Tegnap jon apuci egy telefonnal, hogy virusos, mondom ok ilyet meg nem lattam, kezembe tolja..
Kerdem akkor pontosan mi a problema? Kiirta hogy virusos a telefon irtsam le, na mondom akkor factory reset en nem szivozok vele, de elotte csak ranezek. A kedves kislanya kb 70 oldalt nyitott meg a chromban, ami tele volt reklammal.....a sok kattingatas utan ott ugralt a gif elottem hogy fizess ennyit meg ennyit, ezt vedd meg
. -
Kedvencem
- Valamit kiírt a gép.
- Mit?
- Azt nem tudom...
Egyébként a gépnek van lelke. Méghozzá női lelke

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Tekken 7 Playstation 4
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Mondtam neki, hogy legközelebb elég, ha resetel, és felhív, hogy nézzek rá teamviewerrel.