- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 - alap
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Jajajaj
, bármivel, bármi mással indokold(pl az évszázad legjobb masszív robotos banzája, már a mobilodon is elfut, free robot chicks inside), de hogy olyan olcsó, na azzal ne.
Steam fórumokon már az idegbaj kerülget, mikor minden kis szutyok és semmit érő indie vacak megvásárlására azzal ösztönöznek, hogy "csak egy kávé ára", meg "egy dobozzal kevesebbet szívsz és már meg van rá a keret". Tény hogy ez a játék megérdemel ennyit(mi az hogy!
), de ne az ára legyen a fő pozitívum.
Ez azért érint kellemetlenül, mert legutóbb bevásároltam egy rakás nagyon olcsó de elvileg nívósabb játékot, és annyit nem ér az egész pakk mint egy közepes akciójáték akciózva.(mármint a halom drágább volt mint a zakciós Borderlands kiegészítőivel, de véletlenül sem ér annyit)
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- AliExpress tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest