Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Ha az AMOLED ugyan annyit fogyaszt mint most az LCDk, de sokkal kontrasztosabb, élénkebb színeket produkál, nem beszélve a feketékről, akkor is inkább azt választanám. Csak hát az öregedés. Én pl. nem elégednék meg a kb. 4 éves élettartama, legyen az csak 10 év(vagy több), még ha a felénél el is dobom a készüléket ilyen-olyan probléma miatt.
Volt nekem egy mp3 lejátszóm kb 6-7 éve, már akkor annak AMOLED kijelzője volt, igaz csak 4 színnel. Sajnos megfáradt a kijelző és elment a fényereje, mára már semmit nem látni belőle. Azért csak eltettem, mert imádtam, csakhát, ez van.
-
-
wolfman
veterán
És alapvetően az OLED technológia önmagán belül fejlődik? Gondolok itt arra, hogy sikerül-e egyre nagyobb élettartamot elérni a kék színeknél meg úgy általában? Ha ezeket a gyermekbetegségeket fejlesztgetik, javítják akoor nincs kizárva 4 éven belül egy méretes AMOLED TV vásárlása.
axioma: Számomra is kicsikét megszellőztetés szaga van. Eddig sem lett volna egetverő az AMOLED ára, csak addig nem akartak áttérni rá amígy az LCDből az utolsó szuszt is ki nem préselik. Mára valószínű némileg visszaesett az érdeklődés, aztán jöhet valami új.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest