Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
Cyberpunk #88 üzenetére
A SAMOLED meg átmegy kékbe.
Melyik, mikor, hol? Ahogy a fentebb linkelt teszteken is latszik, az ujabb kijelzoik pontos uzemmodban kozelebb vannak az idealis feher szinhez, mint a legtobb LCD kijelzo.Ami pedig a fenyerot illeti: nem szeretem magamat idezni, de akkor itt egy ujabb szerelveny az S5 displaymate tesztbol:
Even more impressive is that when Automatic Brightness is turned On, the Galaxy S5 hits an incredible 698 cd/m2 in high Ambient Light, where high Screen Brightness is really needed, which is 47 percent brighter than the Galaxy S4 and 6 percent brighter than the Note 3 with Automatic Brightness turned On – it’s the brightest mobile display that we have ever tested.
Persze ez a technológiából jön, itt nincsen háttérvilágítás.
Mint fent lathatod, ennek ellenere semmi gondja a fenyerovel, masreszt nem ertem, hogy ezzel mit akartal mondani. Hogy az egy hatrany, hogy nincs hattervilagitas, es hogy maguk a pixelek vilagitanak? Baromi gazdasagos egy LCD kijelzo amikor pl full feketet kell megjeleniteni, ugyanannyit fogyaszt, mint full fehernel - kozben meg persze a fekete sem igazan fekete rajtaFekete meg a kontraszt ez a két előnye van
Vagy inkabb ezekrol tudsz. Mi van peldal az alacsony valaszidovel?Egyebkent felreertes ne essek, megvannak a hatranyai is az LCD-hez kepest, csak butasagokat ne beszeljunk
-
madgie
titán
válasz
Cyberpunk #88 üzenetére
Hát ja, a fehér fenemód feltűnik
(Moto X és iPad 4, max fényerőn... a Moto X fényereje amúgy így is korlátozva van, amit a GravityBox-ban fel tudnék oldani...)
És azért lőttem egy feketét is
(ncore, feliratok.info, utorrent, mindgyá' kopogtat nálam a NAV
)
#92: éppenséggel a Galaxy S-ek Film Mode-ja közelebb van a kalibrált sRGB-hez, mint az átlag LCD alapszínei. Nem sokba nézem az SGS 4/5-öt, de ezt fenemód irigylem onnan.
-
Remus389
veterán
válasz
Cyberpunk #88 üzenetére
gazából ez annyira szubjektív vita, mint az, hogy azon vitázunk ki szereti a tökfőzeléket. Ezért is értelmetlen ez az egész állandóan vissza-visszatérő shitstorm, ami a kijelző technológiák körül megy. Neked az a szép, másnak meg az. így van!
mondjuk én sem vagyok elvakult samoled hívő, az LG G2 kijelzőjét láttam élőben és elég fincsi(9.5/10), az iphone 5-é bár nem áll lesik(8.5/10), de azért az is jó
ugyanakkor Samoledben is van olyan ami "kifolyik tőle a szemem" effektus, főleg az újabb Samsungok, túl színes, túl nagy, túl fényes (persze gondolom lejjebb lehet tekerni a színt is a fényerőt is)
ami gyárilag is bejött az SGS4 mini és SGS4 kijelzője, szép nagyon a kék
meg az sgs2 kijelzője is rendjén van
-
Remus389
veterán
válasz
Cyberpunk #66 üzenetére
azért attól nyilván nem kell tartani hogy teljesen kiszorítja az LCD -t, hacsak nem jobbak, akkor viszont nincs gond, hisz ha jobb?
arra gondolok, hogy jelenleg egyiknek ez, másiknak az az előnye
De mi lesz ha az amoled átveszi amiben jobb az LCD, de közbe megtartja előnyét (pl input lagg, fekete )
na szóval majd ha lehagyja, akkor is ragaszkodni fogsz az lcd-hez? addigra az majd megy az alsó kategóriába úgyis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest