Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
Cyberpunk #88 üzenetére
A SAMOLED meg átmegy kékbe.
Melyik, mikor, hol? Ahogy a fentebb linkelt teszteken is latszik, az ujabb kijelzoik pontos uzemmodban kozelebb vannak az idealis feher szinhez, mint a legtobb LCD kijelzo.Ami pedig a fenyerot illeti: nem szeretem magamat idezni, de akkor itt egy ujabb szerelveny az S5 displaymate tesztbol:
Even more impressive is that when Automatic Brightness is turned On, the Galaxy S5 hits an incredible 698 cd/m2 in high Ambient Light, where high Screen Brightness is really needed, which is 47 percent brighter than the Galaxy S4 and 6 percent brighter than the Note 3 with Automatic Brightness turned On – it’s the brightest mobile display that we have ever tested.
Persze ez a technológiából jön, itt nincsen háttérvilágítás.
Mint fent lathatod, ennek ellenere semmi gondja a fenyerovel, masreszt nem ertem, hogy ezzel mit akartal mondani. Hogy az egy hatrany, hogy nincs hattervilagitas, es hogy maguk a pixelek vilagitanak? Baromi gazdasagos egy LCD kijelzo amikor pl full feketet kell megjeleniteni, ugyanannyit fogyaszt, mint full fehernel - kozben meg persze a fekete sem igazan fekete rajtaFekete meg a kontraszt ez a két előnye van
Vagy inkabb ezekrol tudsz. Mi van peldal az alacsony valaszidovel?Egyebkent felreertes ne essek, megvannak a hatranyai is az LCD-hez kepest, csak butasagokat ne beszeljunk
-
madgie
titán
válasz
Cyberpunk #88 üzenetére
Hát ja, a fehér fenemód feltűnik
(Moto X és iPad 4, max fényerőn... a Moto X fényereje amúgy így is korlátozva van, amit a GravityBox-ban fel tudnék oldani...)
És azért lőttem egy feketét is
(ncore, feliratok.info, utorrent, mindgyá' kopogtat nálam a NAV
)
#92: éppenséggel a Galaxy S-ek Film Mode-ja közelebb van a kalibrált sRGB-hez, mint az átlag LCD alapszínei. Nem sokba nézem az SGS 4/5-öt, de ezt fenemód irigylem onnan.
-
Remus389
veterán
válasz
Cyberpunk #88 üzenetére
gazából ez annyira szubjektív vita, mint az, hogy azon vitázunk ki szereti a tökfőzeléket. Ezért is értelmetlen ez az egész állandóan vissza-visszatérő shitstorm, ami a kijelző technológiák körül megy. Neked az a szép, másnak meg az. így van!
mondjuk én sem vagyok elvakult samoled hívő, az LG G2 kijelzőjét láttam élőben és elég fincsi(9.5/10), az iphone 5-é bár nem áll lesik(8.5/10), de azért az is jó
ugyanakkor Samoledben is van olyan ami "kifolyik tőle a szemem" effektus, főleg az újabb Samsungok, túl színes, túl nagy, túl fényes (persze gondolom lejjebb lehet tekerni a színt is a fényerőt is)
ami gyárilag is bejött az SGS4 mini és SGS4 kijelzője, szép nagyon a kék
meg az sgs2 kijelzője is rendjén van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- World of Tanks - MMO
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung S22+ telefon tokok
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest