- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
T-mobilon kívül nem voltam még soha más szolgáltatónál, de ez most nekem sem esett jól, tekintve hogy múlt héten akartam elmenni megvenni a készüléket csak nem volt rá időm...így buktam 15 ezret...remek.
Erősen elgondolkodok hogy keresek valakit aki megbízható és szeretne díjcsomagot hosszabbíttatni és megvenném tőle mondjuk 145-ért a 32GB-osat, de tartok tőle, hogy ilyet nem fogok találni. Igencsak elvették most a kedvemet, hogy aláírjak két év hűséget.
-
AZTA
tag
Hivatalos oldalról a kártyafüggetlen már lassan olcsóbb lesz mint ezeknél az előfizus.
-
manchester85
veterán
Ezt is megértük, emelkednek az árak. Az egy dolog, hogy évről-évre drágábbak az iPhone-ok a T-nél, de azért arra nem gondoltam volna, hogy adott modelleknél is növekvő tendencia lesz... Botrányos...
-
Krisz82
csendes tag
Kettőt kérek, úgy még jobban megéri!
-
DemonDani
addikt
Apple iPhone 4 32GB
kártyásan 134 990 Ft
kártyafüggetlenül 149 990 Ft -
petya86
tag
Kíváncsi leszek, tegnap este 21:01-kor rendeltem 4S 16GB-ot webshopban még a régi áron részletre (39.990 + 12 * 8750Ft), email visszaigazolás jött, ma reggelre megemelték az árakat, de még épp a "jóváhagyásra vár" állapotban a hívásukra várok...
-
Mellizom
tag
Köszönjük szép ajándék!
Kár, hogy semmi értelme
-
manchester85
veterán
Sok értelme nincs. Kicsivel többért 4S van, igaz, az "csak" 16 gigás.
-
VD
őstag
December 6. van nem április 1.
Olcsóbb iPhone. Mi jön még? Alkoholmentes feles?
-
atike
nagyúr
Szép-szép, de még mindig nem alternatíva számomra (sem)...
-
Zoleee85
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam a hír kapcsán megosztom a bánatom:
Az OK, hogy a I4 árát levitték, de hogy az I4S-ét meg emelték... Kb 3 hete nézegetem, hogy hogyan tudnék váltani, hogy éri meg stb.
Pontosan nem tudom, de az én feltételeimmel 140 valamennyi volt. Most 159.990. Köszönöm, hogy a T ügyfele lehet több mint 10 éve
Vicces
-
b4zsi-
őstag
-
Fancy-boy
addikt
Beetetés
-
bAtt001
addikt
az igen érdekes döntés, ilyen alapon a többi 4-es ára míért nem csökkent?
talán azért mert azokat lehet kapni?
-
janos68
aktív tag
Ez még a hülyének is megéri.
-
zaskar
senior tag
Ikon 200-al, 2 év hűséggel most a 16-os és a 32-es ára ugyanannyi: 109990. Pont 3 hete vettem ennyiért a 16-ost...
Persze ha nem lehet kapni a 32-est, akkor sokat nem ér vele az ember...Bár amikor én vettem, a webshop akkor is több típusra készlethiányt írt ki, itt Debrecenben meg a boltok tele voltak.
-
válasz
hyperspace #3 üzenetére
Köszi az infót. Biztos drága a festék.
-
-
válasz
hyperspace #1 üzenetére
Olcsóbb, de nem lehet kapni.
Azt lehet tudni, mennyi volt előtte?
-
hyperspace
őstag
két éve tavasszal volt egy jó akciójuk, akkor sikerült 3G-t 2 évre ikon 400-zal 20k-ért beszereznem. mikor lesz ilyen akció megint?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged