Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz adamssss #25 üzenetére

Sajnos most épp nem érek rá, de ajd pár napot és majd még átgondolom :DDD Hogy értsd: Cook szembemegy mindennel, amit Jobs képviselt 30x (34 :F) évig amik az Apple-t először felemelték, majd újra felemelték (a szakadék széléről) és már túl öreg (becsontosodott) hogy megváltozzon. De imádok tévedni, kívánom, hogy ne így legyen!

(#29) metaboy: Ott a pont: "Kommersz irány" (+megjelenési rendszer totális felrúgása, kiszámíthatatlanság; most a "piac" és a részvényesek is bizonytalankodnak, mert vagy valami nagyon ütős nyuszit húz elő hirtelen Cook barátunk, vagy az pontot teszi fel az "I"-re, amivel kezdett 2012 év elején és akkor, ha valami csoda nem történik: az Apple leszállóágra vált)

"Gyűlöltem én minden munkámat is, melyet munkálkodom a nap alatt; mivelhogy el kell hagynom azt oly embernek, a ki én utánam lesz és ki tudja, ha bölcs lesz-é vagy bolond? és mégis uralkodik minden munkámon, a mit cselekedtem és bölcsen szerzettem a nap alatt!" (Salamon)

törölt tag

Átmentünk bulvárba? Én meg azt hallottam, hogy "piaci elemzők" szerint babarózsaszínben jön ki hupilila pöttyökkel és? Gyorsan előhúzhatok a kalapból pár vagon "angol tudóst" is, ha úgy hihetőbb :DDD Ettől függetlnül a magánvéleményem az, hogy ez a Tim Cook gyerek akkora egy loser, hogy nem kell sok idő és tönkreteszi, vagy leamortizálja az Apple-t :(((

Új hozzászólás Aktív témák