Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 90 - modellalkat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
Vad hogy egy ilyen telo komment reszenel is ossze tudtok veszni. Itt meg erzelmi, hit, markahusegi dolog se nagyon lehet es megis sikerul..
-
Pár hozzászólást töröltem.
Mindenki számoljon el 10-ig, mielőtt kommentel! -
Norbi.
őstag
válasz
Schuler888 #16 üzenetére
Akkor kezdtem a telefonbótos szakmát olyan 7 éve, kb. kétszer annyi helyet kellett fenntartani a Samsung cuccoknak, mint az összes többinek.
-
Norbi.
őstag
válasz
Schuler888 #14 üzenetére
Akkor bemásolnám párral feljebb a kommentem részét:
"Nem is azzal van baj, hogy nem évente 3 telefont gyárt a Samsung, így legalább nagyobb választék van és mindenki megtalálja azt, ami neki való, de azért a lóf**znak is van vége."
Én emlékszem pár évvel ezelőttről amit leműveltek, amikor minden telefonból volt 3 változat, ami kb ugyan azzal a hardverrel volt. Durvábban, mint most a Xiaomi. S4-ből volt 3 féle, meg a Core Prime/Neo/Plus/Style 2,3,4 meg a többire. Csak ennek adtunk hangot, de az erős túlzás, hogy ezen adnánk ki a frusztrációnkat.
Az úriember, ha nem tolta volna egy kicsit túl, fele ennyi komment lenne a cikknél.
Felesleges fél évente termékpalettát újítani, vagyis értem én, hogy így azt mondhatják, hogy áhh ez már 3 generációval ezelőtti, vegyél újat, csak na..
-
janeszgol
félisten
válasz
Schuler888 #9 üzenetére
No igen.
-
Norbi.
őstag
Akkor mindenki hülye aki nem éri, hogy minek fosnak ki hetente majdnem ugyan olyan telefonokat S, meg E meg mindenféle okosságokkal, csak te vagy helikopter.
Nem is azzal van baj, hogy nem évente 3 telefont gyárt a Samsung, így legalább nagyobb választék van és mindenki megtalálja azt, ami neki való, de azért a lóf**znak is van vége.
-
atike
nagyúr
Van akit lázba hoz ez a telefon csak mert 64 giga tárhelye van...?
Attól még nem lesz közép- vagy netalán felső kategóriás sem a teljesítmény, sem a szolgáltatások sem a minőség szempontjából...
-
janeszgol
félisten
1, "10-20-30-40-50-70-80-90 jelöli hogy egy "skálán" kb milyen erősségű a telefon."
- Ez eddig oké.2, "A 0 vég a 2019-es modellt jelöli, az 1-es a 20-as kiadást, stb."
- Ez csak azért oké, mivel a fentiekből logikusan következik.3, "Az e utótag (pl a20e) egy kisebb méretű telefont jelöl, az S (pl A30S) egy variánst, ami újra van gondolva, javítva, extrázva."
- Na ez már hülyeség a cég részéről. Erre nem elég a 8 számozott kategória? Kijön a sok ócska egyen méret tepsi szar, majd rájönnek, hogy "kisebb is kellett volna" (e), illetve "Xiau, ez kicsit szar lett, javítsunk rajta" (S).4, "Az M széria pedig Indiába, vagy egyéb szegényebb, fejlődő országba van pozícionálva."
- Még. De ha jól olvastam az egyik M már megjelenik hivatalosan is erre. Ha ez tendencia lesz, akkor 8 számozott helyett lesz 16 számozott. Ugyan az, mint az évszám, meg a Mini/Young/Grand/ Neo/stb korszak. Sosem volt átlátható a paletta, és a Samsung 1 hónapig em tudta tartani a fenti kijelentését, amiről írt az egyik hozzászóló.Az S szériából is mennyi van már? Sima/Pro/Ultra. Minek? Ja meg majd jön a lite is, gondolom.
-
janeszgol
félisten
Ebben a kategóriában nagyon unom az SD439-et és a Helio P22/P35 SoC-ket. Remélem valami érdekessel állnak elő! Ezeknél még az Exynos 7904 is jobb!
-
MrOomen
tag
Nem értem mi nem átlátható abban hogy nincs A és J széria, csak A.
10-20-30-40-50-70-80-90 jelöli hogy egy "skálán" kb milyen erősségű a telefon.
A 0 vég a 2019-es modellt jelöli, az 1-es a 20-as kiadást, stb.
Az e utótag (pl a20e) egy kisebb méretű telefont jelöl, az S (pl A30S) egy variánst, ami újra van gondolva, javítva, extrázva.
Nem gondolom ezt bonyolultnak, nem kell ehhez zseninek lenni.
Az M széria pedig Indiába, vagy egyéb szegényebb, fejlődő országba van pozícionálva.
Ennyi.
Ha meg érthető, akkor mit kell kötekedni? Ha megveszed, megveszed, ha nem, akkor nem. Örülök hogy az itteni kommentelők nagy részének ezek a legnagyobb problémái. -
FattyDove
őstag
Az miért van, hogy a samsung heti szinten kitol magából 2 teljesen felesleges telefont?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Galaxy A12 állítólag már a kapuban van, és bár belépőszinten nem kell sokat várnunk tőle, a memóriájára és a tárhelyére valószínűleg nem lesz panaszunk.
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Samsung Galaxy S22 Ultra - 128 gb, fekete, guess tok, szervizelendő
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, 86% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Új, bontatlan Samsung S24 FE, S24 128GB//256GB - Samsung garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G
- Apple iPhone 13 Midnight 128gb - 91%-os Akkumulátorral - Karcmentes kijelzővel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest