Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Nem rossz. Kicsit talán drága.
-
kromatika
veterán
5 ért még bevállalható db,de semmi több.tuning mellé kevés sajnos.
-
törölt tag
Sima tx3/evo keskenyebb, mert nincs műanyag keret a FAN körül.
Hyper103 előnye vagy hátránya lehet: van hozzá "univerzális" hátlapi merevítő, illetve led-es a ventilátor.hűtési teljesítményben túl nagy eltérés nincs. Moderált ventilátor sebesség mellett mindegyik alkalmas, a stock cooler leváltására. Árban sincs köztük különbség.

-
.mf
veterán
"A Cooler Master Hyper 103 szállítása hamarosan megkezdődik. Az ajánlott fogyasztói ára 30 dollár lesz, ami a paraméterekhez mérten kellemesnek mondható."
A 212+ amikor pár éve vettem, 7k volt. 120-as pwm-es venti, 4 hőcső, nagyobb felület. Hol van ez ahhoz képest ár/teljesítmény arányban? A vicc kategóriában kb

-
Igazság szerint én majd valami kis kompakt hűtőt akarnék nézni aminek azért jó teljesitménye van. Nem szeretem az ilyen égbe nyúló "vasdarabokat", csúnya is meg minden, ilyen lapositott kellene majd a ninja helyett.
Ebböl a márkából is a Cooler Master GeminII néz ki jónak számomra vagy másból a Scythe Shuriken Rev. B SCSK-1100 -
sb
veterán
válasz
Silentfrog
üzenetére
Az EKL egyértelműen jobb hűtő.
Nekem volt előtte AMD-n is a TX3, ott azért fel kellett tekerni 1500rpm-re, de igaz, hogy tuninggal ment az X4-es Phenom II, szóval az a 150W kategória volt. EKL-lel hűvösebb volt sokkal.
Sajnos AM3-as volt, így Intelre cserélve visszatértem a TX3-hoz, de mivel fixen leszabályozva könnyedén viszi ezért mindegy.Felemásak ezek a hűtők, ami a cikkben is van. Nyilván nem a legjobbak és én személy szerint drágának is tartom amíg TX3-at 3k-ért vettem 3-4 éve... vagy az említett EKL is kijön 3-4k-ból és jobb.
Másfelől viszont akik nem 100W+ kazánokkal nyomul (a mai procik mellett már nem nehéz) annak kb. mindegy mit vesz. Akármelyik ilyen "kis" toronyhűtőt le lehet csavarni szinte minimumra. -
tixem
addikt
ezt a hűtőt már nem is tudom mióta meg lehet venni, jellemzően 6k körül.
Most van belőle hír, kicsit későn
De az iPon talán még viccesebb, cikkeztek róla egy pár hete, hogy hú de mekkora szenzáció, közben meg már egy ideje ők maguk is árulták 
-
syberia
veterán
Maximum 5k a reális ára, ha olcsón kell jó akkor Freezer 7 Pro Rev.2-t vennék.
-
eclipse006
őstag
Tehát akkor elenyésző.

Nálam mondjuk elég spéci a helyzet, mert egy HP DC7100-as komplett gép háza az alap, annak idején vettem bele egy 460-as tápot, azóta ez a ház szolgál otthonkén. Egy kicsit keskenyebb az átlagnál, de szerintem nem vetnek ki annyira ezek a hűtők, lemérem majd. -
ncsicso
tag
Nem értem, itt miért nem szól a hír arról, hogy a venti kék ledes?
A használt hűtőkről meg annyit, hogy vagy 5-6 éve vettem egy használt tx2-est. A maqi napig csendesen működik, igaz, már a harmadik gép van alatta...

-
tjb007
nagyúr
válasz
eclipse006
üzenetére
Nem PWM-es.
Van egy kis hangja, de a gyárihoz képest sehol sincs. Mondjuk nálam vannak rendszerhűtök is, inkább azoknak a hangját lehet hallani (főként a hátulsóét). -
NomadND1
senior tag
Teljesen jó, ennél több nem is kell.
Nekem egy régi Asus Silent Knight II-van, majd ha megáll valaha, ilyenre cserélem
-
AS
félisten
-
KAMELOT
titán
5K körül megéri főleg ilyen i3 procikra nagyon is jó.
-
tjb007
nagyúr
Lehet, hogy valaki feltalálta az időgépet és most egy jót szórakozik, mert ezt már szeptember eleje óta kapni lehet. Ugyanez a hír lejött egy másik oldalon is kb. 1 hete, értetlenkedtek is a kommentelők, hogy ez most ez micsoda, hisz hónapokkal ezelőtt is meg lehetett már vásárolni.
(#3) eclipse006
Szintén FX-6300-ra én ilyet vettem: [link]
A gyári hajszárítóval alapjáraton 50 °C volt hőmérséklete, terhelés alatt meg a 70 °C-t nyaldosta, ezzel most ezek az értékek 30 és 40-45-re változtak. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
hypno skate
üzenetére
Oda más való.

-
hypno skate
senior tag
Ismét egy hűtő, ami nem fér be az M40-es CM házba.
-
Silentfrog
veterán
Volt univerzális felfogatású EKL Cold Tower 3500 forintért. Nem hinném,hogy ez sokkal többet tudna.
Bár nem tudom,hogy lehet e még újonnan azt kapni. -
sb
veterán
Attól függ mire rakod.
A vicc az, hogy a legtöbb procira a TX3 is bőven elég leszabályozva is.
Nálam i5-2500-on, némi tuninggal: 3.8GHz és fix 1000rpm-re leszabályozva - tehát gyakorlatilag hangtalanul - pörög. A proci max 60-65 fokos.Ez 95W TDP, gyk. a legnagyobb 100+ AMD-ken kívül mindent kb így elvisz.
-
-
Graphics
Jómunkásember
Már van kisker ára és nem 10...: 5990 Ft-tól kapható, picit magas az ára... T2 Blizzard meg fentebb ment
Google a barátunk, előbb keress rá.
, nem mindig van szinkronban a hír, és a polc -
eclipse006
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Hmm, köszi. Meg mondom őszintén, nem jártam még utána a dolgoknak, most turbóztam fel az asztali gépet, azt hiszem az EKL féle megoldás bőven jó lesz!

-
-
Rypejakten
addikt
válasz
eclipse006
üzenetére
ennél már most is van jobb alternatíva.. (EKL Cold Tower Merlin Edition, Raijintek Aidos).
-
Kiváncsi leszek a hazai kisker árára, gyanítom lesz vagy 10 ezer annyiért meg normálisabb hűtőket lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Napelem
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De az iPon talán még viccesebb, cikkeztek róla egy pár hete, hogy hú de mekkora szenzáció, közben meg már egy ideje ők maguk is árulták