- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Volt is ,vagy csak a a levegőbe beszélsz mert olvastad valahol? Mert nekem is van MI Pad-om és egyáltalán nem igaz amit írsz.
Melegedni melegszik, de ez kb minden top kategóriás SoC-ra igaz, de ha thermal throttlingol is egyáltalán nem lehet észrevenni. Mellesleg ha lerakod battery saving mode-ba akkor bár eleve kevesebb FPS-el futnak a dolgok, de az is messze van a szaggatástól és legfeljebb langyosodni fog. Én tegnap vagy 3 órát játszottam az NFS Most wanteddel és semmi baja nem volt. Ugyan ez a Shadowgun és a Répulique-re is igaz.
A hongmi 1s valóban szarul kezeli a RAM-ot, de az MTK-s verzióban nincs ezzel gond. SOHA nem zár be semmit akaratomon kívül, legfeljebb a böngészőt kell újratölteni ha váltogatok az appok között. De továbbra is mondom, mondjon valaki 40k körül (áfával) telefont ami ugyan akkor jelent meg mint a Hongmi és több ram van benne
-
nemlehet
őstag
Hongmim van, 1gb rammal. Teljesen elég, ha nem vagy heavy user. Ha meg heavy user valaki nem ennyiért vesz telefont.
Nagyon jó, hogy jön egy olcsóbb xiaomi tab. Nekem a hongmi és az Mi Pad mellé nem fog kelleni, de legalább másoknak is tudok javasolni akik olcsó tabletet keresnek. Nagyon elégedett vagyok mind a kettővel, kiemelkedő minőségűek és a MIUI vajsimán fut. Példát vehetne róla kb mindegyik gyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 5
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest