- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
antibes2000
tag
én is kb 3 hete használok egy Mipadot.
nagyon jók a tapasztalataim. mellette van egy Note 2014 Edition is, Snap800-al, ami szintén nem egy gyenge gép, de én gyorsabbnak és akadásmentesebbnek érzem a Mipadot.
Elég, ha valaki mondjuk megnézi az index.hu-t, ami egy elég problémás oldal, hogy melyik gépen töltődik le gyorsabban, és hol működik normálisan a nagyitás vagy scrollozás.
Nálam a Mipad jobban teljesített, mint a Note.
Komolyabb játékoknál valóban melegszik a hátlap, de akadozást nem tpasztaltam.
Bár nem vagyok egy játékmániás, de kíváncsiságból letöltöttem néhány komolyabb hw igényű játékot, RR3, asphalt, dead trigger, republique, bbr, spider man,ezek mind simán mentek. Az ujjaimat melegítette ugyan a gép, de az elviselhetőség határain belül, nem volt kellemetlen, viszont nem akadozott semmi.
Abban egyetértek veled, hogy szeritnem is az a gond, sokan csak olvasnak dolgokról , de nem használják az adott gépet, és úgy mondanak véleményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- bambano: Bambanő háza tája
- Tea
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Konteó topic
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest