- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ha mennék, akkor valszeg Zigbee-vel mennék, ott egyrészt nincs a wifi kapcsán megkötés, másrészt meg lokálból vezérelhetően. Nálam sonoff wifis cuccok vannak cloudon, mostanában cserélgetem le őket Zigbee-re, mert egyrészt lagolnak rendesen (ajtónyitásra kapcsoló lámpa néha elmegy deep sleepbe és fél percig kell nyitogatni az ajtót, mire fölkapcsol a villany, illetve az okos égők is elég bugosak). Rendszernek érdemes lehet Home Assistantot betenni, mivel ugyan van vele szenvedés, ugyanakkor még mindig a legnagyobb tudású ilyen eszköz, úgyhogy itt találsz a legnagyobb eséllyel plugint mondjuk a klímádhoz. Ugyanitt egyébként a Google/Amazon is kínál integrációt szinte mindenhez, csak engem mondjuk zavar, ha van egy adatokkal kereskedő multicéghez bekötött, folyamatosan vevő mikrofon a lakásomban.
-
Victoryus94
őstag
Ez érdekes, mert a Telekomnak nincs olyan HGW eszköze, ami nem tud 2.4GHZ-es (N) szabványú Wifit szórni, de 5GHz-et tud.
Szerintem vagy hibás az eszköz, vagy valmi user error (pl valamilyen más beállítás miatt szürke az opció).
Olyan előfordulhat, hogy nem két külön SSID-t sugároz, hanem egyet látsz, és az eszköz dönti el, melyiket használja, illetve manuálisan is ki lehet kapcsolni, de gyárilag tudja az összes itthon kapható HGW a 2.4GHz-et. -
blueMerle
veterán
Parancsolj: [link] nem kell hozzá semmiféle hub, központ. Simán a WiFi-s (2.4G) routereddel konfigurálod, és működik. A füstjelzésen kívül mér hőmérsékletet és páratartalmat is. Helyben riaszt és cloud alapon a telóra értesítést küld. Nekem ebből van a hétvégi házban 2, otthon a lakásban 3. 1 éve hibátlanul működnek, akkor tettem mindbe elemet és még félig van. Természetesen füsttel is teszteltük mindet, 3-4mp-el az észlelés után riaszt és küldi telóra a jelzést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- LED világítás a lakásban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest