- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcsabat
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #214 üzenetére
a lap AHCI módban van és most raktam fel a IRST driver. Ugyanazt írja ki.
HDD sentinelből egy régebbi 3.40 van fenn. Leszedem az újabbat és megnézem azzal is. Meg egyébként látom, hogy adtak ki firmware-t az SSD-hez is 2.25. Lehet megpróbálom felrakni.
Vak lárma volt! Az újabb HDD sentinel szerint is tökéletes! Köszönöm a tippet! Már kezdtem megijedni!
-
pcsabat
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #212 üzenetére
igen az új van!
És SATA 3-ra van kötve, trim is megy.Egyébként ugyanazt írja ki mint a kollégának ebben a hozzászólásban.
-
pcsabat
őstag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám! A mai napon alaplapot cseréltem a gépemben. Az op rendszer lap csere után frissen telepítve ment vissza az OCZ Vertex 3 120 Gb-omra. Korábban is ezen volt. Lap csere előtt a HDD sentinel 100/100-at írt rá (kb. 2-3 hónapja vettem újonnan, alig volt használva). A mai telepítés után ferakom a HDD sentinelt és látom, hogy az állapot 100/0 lett és azonnali cserét javasol. Megijedtem és felraktam az SSD Life pro-t, ami szerint pedig tökéletes az állapota és még több mint 8 év van az élettartamából. Az SSD-k használatához szükséges beállításokat megtettem, már mikor megvettem, ezeket most is megcsináltam. Nem igazán értem mi lehet a gond, a rendszer tökéletesen működik és a két diagnosztikai program meg ellent mond egymásnak.
Esetleg valaki tapasztalt már hasonlót? A meghajtón 2.22 fw van.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged