- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
"De ettől még túlzás azt mondani, hogy arra _való_. Ilyen alapon felesleges lenne 60Gigásnál nagyobbat gyártani, mert azon bőven elfér a rendszer programokkal mindennel."
Ez sem igaz. Mert SSD-n mindig kell maradjon egy elég jelentős százaléknyi szabad terület. Én a 120Gb-st is kinőttem. Ezen van a rendszer, és a programok. Van kemény 35Gb szabad területem. Magyarul már nagyon semmi nem fér rá. Erősen elgondolkodtam egy 250-es vásárlásán, pont ez miatt. Szvsz, 60 giga édes kevés, a Win rámegy, és majdnem tele van.
Ez az épp kedve szottyan meg nem indoklás, értelmetlen dolognak tartom. Mitől lesz jobb, ha ott az ISO az SSD-n? Semmivel... Maximum tesztelés céljából lehet ilyet, azért mondtam, hogy nem életszerű. Azt senki nem említi meg, hogy a tömörítési eljárásnak köszönhetően esetlegesen hosszabb lehet ezen SSD -k élettartama. Ez egy jó tulajdonság, még sincs sehol leírva. Miért? Mert itt sem tudsz általánosítani.
mod: Fölösleges. Tessék raid 0 -ba rakni, és csókolom. A film semmivel nem lesz gyorsabb az SSD-n, mint a HDD-n.(hülyén is hangzik így leírva) Ha oda torrent -ezel, akkor csak fölöslegesen strapálod. HDD-ről is ugyan úgy fut a film, és az ISO -t is be tudod tölteni. Ezeknél nem fogsz semmilyen mértékű sebességnövekedést tapasztalni.
-
MPowerPH
félisten
Na látod, Te se haszonból másoltál SSD-ről SSD-re, hanem próba képen. Pont erre utaltam, HDD esetén úgyis az lesz a szűk keresztmetszet. De még midig gyorsabb, mintha HDD-re telepítenél.
és az is igaz, hogy nem nagyon lehet észrevenni a különbséget SSD és SSD között. VGA -nál azért ez nem igaz. Tehát fölösleges a mostani SSD-t erre lecserélni, mert bench -eken kívül másban nem fogsz érdemi különbséget tapasztalni. -
MPowerPH
félisten
Hát, az SSD nem pont arra való. Azért van a HDD. Miért futtatnád az ISO -t az SSD -ről. Ha megindoklod, akkor nem szólok többet. De már elég régóta SSD -m van, mindkét gépemben. Még az életben nem másoltam ISO file -t egyik SSD-re sem, pedig van mellette 4TB tárolóm, és majdnem mindegyik tele van. És igen, használom is az ISO -kat, nem csak tárolom.
Ráadásul a külföldi tesztoldalaknak sem jut eszükbe ilyen tesztet futtatni, mert értelmetlen. SSD olvasson, és ha HDD-ről telepítek valamit, akkor gyorsan írjon. Semmi értelmét nem látom az ISO file -ok pakolgatásának. De ha megindoklod a hasznát, akkor ok.De, a lényeg azon van, hogy a normális felhasználás mellett mennyire gyors. És amint látom, piszok gyors. Még ha 1s-el is, de ütögeti az Intel csúcsvezérlőt. Árakat böngészve pedig az OCZ 55k, az Intel pedig 73k 120Gb-s méretben. Nálam az jön le, hogy best buy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest