- Google Pixel topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
clon
senior tag
Pl. Sopron nem kis város és nincsen edigi így nem károsult csak az általad említett tételt akciós 3790Ft mellé jönne még 690Ft átvételipont/házhoz szállítási díj így 4480Ft lenne egy edigi üzlet nélküli városi lakosnak. Tehát beállítani valamit mindenkinek egyformán elérhetőnek az nem fedi a valóságot (a kínait nem én írtam pont azért amit írtál, mert ott nem olyanok a szabályozások mint pl. EU-ban vagy hazánkban).
Ezek az akciós dolgok csak és kizárólag helyi átvétel vagy vásárlás esetén érik meg.
-
-
clon
senior tag
Jó neked, hogy mindig akkor fogy el mikor akció van (nagyobb raktárkészletet nem éri meg felhalmozni mert álltó helyében romlik így maga a kedvezmény fog emiatt elveszni). Mellékesen ugyan bemehetsz az üzletbe csak és meg/átveheted csak pl. az edigi sokszor jelzi van de nincsen mert kicsi a készlet (ha viszont kiszállíttatod akkor máris bukta a kedvezménynek). Az edigi esetén az üzletben nincsenek készletek (tudom mert közölték rendeljek meg több féle tokot és ha nem tetszik akkor nekik lesz "készletük" nekem meg nem jár semmiféle retorzióval).
Pont a DM fej volt ami szorult mind a 3db ami a csomagban volt és gyorsan kopott maga a mechanika így nem volt ideje megkopni a sörtének mert úgy kalimpált a kopás miatt a fej, hogy nem volt használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Paidashu 10600mAh, Gyorstöltős PowerBank - Szettben olcsóbb!
- Nasan mobiltelefon kijelző felújító szett.(csere is )
- Eladó Samsung Z Fold 5 telefonhoz megmaradt tokok + fólia + s pen
- Eredeti Xiaomi 120 wattos gyorstöltő szett dobozàban fix àras !!!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest