- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
clon
senior tag
Pl. Sopron nem kis város és nincsen edigi így nem károsult csak az általad említett tételt akciós 3790Ft mellé jönne még 690Ft átvételipont/házhoz szállítási díj így 4480Ft lenne egy edigi üzlet nélküli városi lakosnak. Tehát beállítani valamit mindenkinek egyformán elérhetőnek az nem fedi a valóságot (a kínait nem én írtam pont azért amit írtál, mert ott nem olyanok a szabályozások mint pl. EU-ban vagy hazánkban).
Ezek az akciós dolgok csak és kizárólag helyi átvétel vagy vásárlás esetén érik meg.
-
-
clon
senior tag
Jó neked, hogy mindig akkor fogy el mikor akció van (nagyobb raktárkészletet nem éri meg felhalmozni mert álltó helyében romlik így maga a kedvezmény fog emiatt elveszni). Mellékesen ugyan bemehetsz az üzletbe csak és meg/átveheted csak pl. az edigi sokszor jelzi van de nincsen mert kicsi a készlet (ha viszont kiszállíttatod akkor máris bukta a kedvezménynek). Az edigi esetén az üzletben nincsenek készletek (tudom mert közölték rendeljek meg több féle tokot és ha nem tetszik akkor nekik lesz "készletük" nekem meg nem jár semmiféle retorzióval).
Pont a DM fej volt ami szorult mind a 3db ami a csomagban volt és gyorsan kopott maga a mechanika így nem volt ideje megkopni a sörtének mert úgy kalimpált a kopás miatt a fej, hogy nem volt használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Motorola Edge 50 neo tokok 3db
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest