Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
clon
senior tag
Pl. Sopron nem kis város és nincsen edigi így nem károsult csak az általad említett tételt akciós 3790Ft mellé jönne még 690Ft átvételipont/házhoz szállítási díj így 4480Ft lenne egy edigi üzlet nélküli városi lakosnak. Tehát beállítani valamit mindenkinek egyformán elérhetőnek az nem fedi a valóságot (a kínait nem én írtam pont azért amit írtál, mert ott nem olyanok a szabályozások mint pl. EU-ban vagy hazánkban).
Ezek az akciós dolgok csak és kizárólag helyi átvétel vagy vásárlás esetén érik meg.
-
-
clon
senior tag
Jó neked, hogy mindig akkor fogy el mikor akció van (nagyobb raktárkészletet nem éri meg felhalmozni mert álltó helyében romlik így maga a kedvezmény fog emiatt elveszni). Mellékesen ugyan bemehetsz az üzletbe csak és meg/átveheted csak pl. az edigi sokszor jelzi van de nincsen mert kicsi a készlet (ha viszont kiszállíttatod akkor máris bukta a kedvezménynek). Az edigi esetén az üzletben nincsenek készletek (tudom mert közölték rendeljek meg több féle tokot és ha nem tetszik akkor nekik lesz "készletük" nekem meg nem jár semmiféle retorzióval).
Pont a DM fej volt ami szorult mind a 3db ami a csomagban volt és gyorsan kopott maga a mechanika így nem volt ideje megkopni a sörtének mert úgy kalimpált a kopás miatt a fej, hogy nem volt használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest