Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • petipetya

  nagyúr

  Sajnálom, hogy így alakult a xiaomiahop.hu-val.

  Én is az eustock-ot ajánlom, habár még nem vásároltam tőlük. Ám két mobilarénás rendezvényen már találkoztam velük, jó fejek és rendesek. Éppen ezért ajánlottan őket egyik kolléganőmnek, aki Xiaomi telót akart venni, hogy a szoftverrel, magyar nyelvvel, frissítésekkel kapcsolatosan kérdezze őket, mivel a Xiaomi-ban nem vagyok otthon. Minden kérdésére válaszoltak e-mailben, hamar megkapta a telót tőlük, így nem sokra rá a párjának is onnan rendeltek egy Xiaomi-t.

  Ezt a 30 napos visszafizetést kellene gatyába rázni itthon, mert felháborító, hogy nagyobb műszaki áruházláncok is élnek ezzel a határidővel. Oké, egy Extreme Digital esetén ez csak másfél volt esetemben, míg egy Media Markt 3 hétig is elhúzza a visszafizetést. Ám a gearbest oldalán lévő rendelések esetén ez 24-48 órán belül kaptam vissza az előre kifizetett pénzemet, mivel nem volt raktáron a cucc. Lehet hogy ebben a PayPal keze is bennevan, de akkor is szégyen, hogy egy kínai webshop hamarabb visszaadja a pénzt.

  Egyszóval:
  - Xiaomi telók: eustock.hu
  - Xiaomi kiegészítők: bangood és gearbest, az "original Xiaomi..." kereséssel. Nem egy cuccot rendeltem tőlük: 2 Xiaomi power bank, Xiaomi usb lámpa, Xiaomi Mijia Pen (amely a legjobb az eddig használt tollaim közül)

  [ Szerkesztve ]

  "nincs rá lezsóidő"

Hozzászólok Aktív témák