Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Sajnálom, hogy így alakult a xiaomiahop.hu-val.
Én is az eustock-ot ajánlom, habár még nem vásároltam tőlük. Ám két mobilarénás rendezvényen már találkoztam velük, jó fejek és rendesek. Éppen ezért ajánlottan őket egyik kolléganőmnek, aki Xiaomi telót akart venni, hogy a szoftverrel, magyar nyelvvel, frissítésekkel kapcsolatosan kérdezze őket, mivel a Xiaomi-ban nem vagyok otthon. Minden kérdésére válaszoltak e-mailben, hamar megkapta a telót tőlük, így nem sokra rá a párjának is onnan rendeltek egy Xiaomi-t.
Ezt a 30 napos visszafizetést kellene gatyába rázni itthon, mert felháborító, hogy nagyobb műszaki áruházláncok is élnek ezzel a határidővel. Oké, egy Extreme Digital esetén ez csak másfél volt esetemben, míg egy Media Markt 3 hétig is elhúzza a visszafizetést. Ám a gearbest oldalán lévő rendelések esetén ez 24-48 órán belül kaptam vissza az előre kifizetett pénzemet, mivel nem volt raktáron a cucc. Lehet hogy ebben a PayPal keze is bennevan, de akkor is szégyen, hogy egy kínai webshop hamarabb visszaadja a pénzt.
Egyszóval:
- Xiaomi telók: eustock.hu
- Xiaomi kiegészítők: bangood és gearbest, az "original Xiaomi..." kereséssel. Nem egy cuccot rendeltem tőlük: 2 Xiaomi power bank, Xiaomi usb lámpa, Xiaomi Mijia Pen (amely a legjobb az eddig használt tollaim közül)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged