- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
1dude
senior tag
Nekem a játék tetszett, viszont a monetizációja nem. A problémák általában akkor jönnek, mikor kész a sztori (az aktuális, mert szolgáltatás alapú játék mindig bővül). A ToF is lehet hasonló, csak ne ezt a monetizációt kövesse.
Pl ott van mobilon a Destiny Child - ugyan ez a stilusu kaszinó vagy legyen "gacha" játék (annyi, hogy az inkább ilyen card collector) - amit 5 éve játszok. Minden kész, mindenben részt tudok venni, de mivel free játékos vagyok, már vagy 2 éve meg vagyok rekedve adott szinten. Ha jön friss sztori, azt megcsinálom 1 délután alatt és ennyi.
Mivel nem vagyok elég erős, nem tudok nagyobb rewardokat begyűjteni és mivel nem tudok nagyobb rewardokat begyűjteni, nem leszek erősebb. Marad az az út, hogy nagyon sokat kell napizgatni, majd a jó szerencsére bizod, hogy mit nyitsz az adott ládából amit a shopban veszel.
Aztán majd elkezded unni, lassan felveszel még 3-4 ilyen játékot, amik majd egyre több és több időd követelnek...
Végül majd azon gondolkodsz, hogy mindbe beleöltél 1000+ órát, melyiket dobjad, vagy mikor melyiket hagyd ki... később meg már inkább bele sem kezdesz, mert ismered az utat.
Na ezen a ponton vagyok már. Hiába tetszik, de látom milyen és azt is, hogy hova fog vezetni.
-
Midorii
csendes tag
Azért hagytad abba, mert nem kaptad meg azt a karaktert, akit szerettél volna? Akkor tényleg nem te vagy a célközönsége a Genshin-nek. Én a sztorival nagyon elvagyok, az új térképeken is szeretek rohangálni, a grafika is nagyon tetszik. Remélem a Tower of Fantasy is hasonló lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
vakablak93 #4 üzenetére
Amúgy mi a terv? Lesz reset, vagy bétából át lehet vinni cuccokat teljesbe majd?
-
vakablak93
őstag
Remek!
A kezdetektől benne vagyok a zárt bétában EU szerveren, eléggé jópofára sikeredett pár apró előnnyel a Gensinhez képest pl: kisebb gépigény és 120 fps mód.
A világ egy Genshin koppincs de a jövőben játtszódó anime style a karakterek esetén sokkal inkább Honkai Impactra hajaz, miközben a karakterek képességei animációi meg fullos Genshin koppincs sok esetben
Összességében nekem bejött, aki bírta a Genshin annak érdemes lesz ebbe is belekezdeni, várom a főverziós érkezést. -
kk75
tag
Ránézésre ez a Genshin Impact - engine, futurisztikus külsőbe bújtatva.
Amúgy a Genshin valódi pénz költés nélkül is kellemes szórakozást nyújt. -
1dude
senior tag
Ez is egy kaszinó-játék lesz, mint a Genshin?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest